Akhisar ile Es Es'ten kardeş payı: 1-1

Güncelleme Tarihi:

Akhisar ile Es Esten kardeş payı: 1-1
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2014 10:11

Ziraat Türkiye Kupası B grubunda Akhisar, beşinci maçında Eskişehirspor'u konuk etti.

Haberin Devamı

Ev sahibi takım maça hızlı bir giriş yaptı. 13. dakikada Bilal'in uzaktan ceza sahası içine attığı pası iyi değerlendiren Güray güzel bir aşırtmayla golü atmayı başardı ve Akhisar'ı 1-0 öne geçirdi.

23. dakikada ise yine Akhisar'da Oumar Niasse'ın pasında, Mehmet Akyüz gole çok yaklaştı ancak vuruşu dışarı çıktı.

32. dakikada yine Akhisar'da bu sefer Güray fırsat buldu fakat Eskişehirspor defansı gole izin vermedi. İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi ekip ikinci gol içinbir kaç fırsat buldu ancak ilk 45 dakika 1-0 tamamlandı.

İkinci yarının daha etkili takımı yine Akhisar'dı. 57. dakikada ilk golün sahibi Güray, ikinci golünü atmaya çok yaklaştı ancak bu sefer başarılı olamadı.

64. dakikada ise Eskişehirspor, Erkan ile bir fırsat buldu. 65. dakikada ceza sahası içinde yapılan müdahalede Eskişehirspor lehine penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Jorquera maça denge getirdi.

Haberin Devamı

Öne geçmek için uğraşan Akhisar'da 70. dakikada Kenan, 73. dakikada ise Güray şans buldu ancak gol gelmedi.

Eskişehirspor'da sakatlanan Diego oyuna devam edemedi. Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Eskişehirspor maça 10. kişi devam etmek zorunda kaldı.

BIENVENU'DEN KIRILMA ANI!

Eskişehirspor, maçın son anlarında Henri Bienvenu ile gole çok yaklaştı. 85. dakikada Erkan Zengin'in pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Henri Bienvenu, karar veremeyince net fırsatı kaçırdı.

Gergin geçen maçın sonlarında iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Alının 1-1'lik sonucun ardından Akhisar puanını 8'e çıkardı ve liderliğe yerleşti, Eskişehirspor ise 7 puana yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!