AK Parti üyeliği düştü

Güncelleme Tarihi:

AK Parti üyeliği düştü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 12:23

AK Parti Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıldız'ın üyeliği düşürüldü.

Eski İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt döneminde teşkilatlardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yıldız, “Ben bu partide adam gibi siyaset yapmaya çalıştım, büyük haksızlıklar gördüm. İnsanlar gizleniyorlar, susturuyorlar, güce boyun eğiyorlar” dedi.
AK Parti Karşıyaka'da iki dönem teşkilatlardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı yapan Mustafa Yıldız, Kerem Ali Sürekli'nin İlçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyesi oldu. Yıldız'ın üyeliği toplantılara yedi kez katılmadığı için düşürüldü. Sürekli, “Kendisi eski İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt'a yakın biriydi. Bizimle uyum sağlayamadı. Tüzük gereği toplantılara üst üste üç kez mazeretsiz katılmayanların üyeliği düşürülüyor, biz yedi hafta bekledik” dedi.
Üyeliği düşürülen Yıldız ise ilçe kongresi öncesi Sürekli'ye karşı liste çıkaracaklarını ancak yönetime alınmaları karşılığında vazgeçtiklerini, sadece kendisinin yönetime alındığını belirterek, şunları söyledi:
“ İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın hakkında çıkan gümrük kaçakçısı iddiaları üzerine kendisine ‘böyle bir durum varsa keşke aday olmasaydınız' dedim. Oradan da bana karşı bir cephe oluştu. İlçe Yönetim Kurulu'nda kongreden sonra yönetimin istifası istendi. Amaç, Sürekli'ye sadakat göstermekmiş. Buna da karşı çıktım, istifa etmedim. ‘Oyun mu oynuyoruz parti mi yönetiyoruz' dedi. O saatten sonra da bir daha yönetim kurulu toplantılarına gitmedim".
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!