AK Parti Bodrum, Kadın ve Gençlik kollarında mevcut başkanlarla yola devam dedi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Bodrum, Kadın ve Gençlik kollarında mevcut başkanlarla yola devam dedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 01:19

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bodrum İlçe Teşkilatı’nın her ikisi de birer adayla gidilen Kadın ve Gençlik Kolları kongreleri yapıldı. Mevcut başkanlar Fatoş Erarslan Kadın Kolları, Alparslan Ovalıceylan ise Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçildi.

Haberin Devamı

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları 4’nücü olağan kongreleri hafta sonunda Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrelere AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Yüksel Özden Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, il ve ilçe yöneticileri, partililer katıldı.

Her iki seçimde de 400 delegeden 250’si oy kullandı. Bodrum Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren ve yine tek aday olarak kongreye katılan Fatoş Eraslan sandık başına giden 250 delegenin oyunun tamamını alarak güven tazeledi. AK Parti Bodrum Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde de ise Alparslan Ovalıceylan da 250 oyun tamamını alarak başkan seçildi.

Haberin Devamı

AK Parti Bodrum Kadın Kolları Listesi şu isimlerden oluştu:

Fatoş Erarslan, Sibel Özönal, Sevinç Alkan, Songül Bozdağ, Filiz Üstünel Zimmermann, Çiğdem Karakaş, Sevinç Eryazar, Ayşe Necla Tugen, Ebru Abaygil, Nezihe Argon, Öznur Alpu, Yıldız Abdusselamoğlu, Rabiye Uğuray Hartmann, Gülden Arat, Zakine Yalçın, Emel Kuman, Fidan Tepe, Emine Tabak, Filiz Uzekmek, Melin Sezen, Zehra Kudun, Selda Omgan, Nalan Sayan, Fikriye İşçi, Saliha Şahin, Fatma Demir, Gülşen Bilir, Ümmühan Uluçay, Güler Fidan, Ayşe Özakman

AK Bodrum Gençlik Kolları Yönetim Kurulu listesi:

Alparslan Ovalıceylan, Merve Akbıyık, Hüseyin Sabuktekin, Murat Işık, Elçin Pek, Hakan Karakaş, Esin Kara, Sevgi Gedik, Hüseyin Benli, Esra Saygı, Emin Gülmez, Ömer Faruk Bahar, Mehmet Ali Keskin, Mustafa Özgül, Ali Köse, Metin Ülgül, Burak Kılınçarslan, Tolga Kara, Emel Yılmaz, Pınar Ilbıra, Sertaç Polat, Azat Erol Ataş, Paşa Çiftçi, Yusuf Pek, Fatih Kızılkaya, Mukaddes Sabuktekin, Seyfi Yalçın, Makbule Demir, Mutluhan Özmalatyalılar, Onur Ilbıra, Mehmet Yavuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!