AĞABEYLİK YAPIN

Güncelleme Tarihi:

AĞABEYLİK YAPIN
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2012 00:00

Altay Başkan Ömer Hızlıok, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, İzmir futboluyla arasına koyduğu mesafeyi artık kaldırması gerektiğini belirterek, “Biraz ilgi istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Altay Başkanı Ömer Hızlıok, kulübün yaşadığı sıkıntıları paylaşırken, son dönemde İzmir kulüpleriyle arasına mesafe koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenerek “Bize ağabeylik yapın” dedi.Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi’yi ziyaretinde ilgisizlikten yakınan Hızlıok, “Başkanımızdan para istemiyoruz. Bize biraz vakit ayırsın, ne tür yardımlar yapabileceğini görecek. Başkan olduktan sonra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’la defalarca görüştüm, her görüşmenin ardından bir sorunumuzu çözdü. Ama Aziz Başkan’la ne yazık ki, bir araya gelemiyoruz, derdimizi anlatamıyoruz” diye konuştu.

MAAŞLAR VE TESİS

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Altay için hayati önem taşıyan bazı sorunları halledebileceğini vurgulayan Hızlıok, “Mesela personel maaşları bizim için çok büyük dert. Her ay 40-50 bin TL’lik bir yükümüz var. Personel maaşlarını Büyükşehir Belediyesi üstlenebilir. Bunu yasalara uygun bir şekilde formüle etmek mümkün. İkinci önemli konu da Gaziemir’deki tesislerimizin imar durumu. Bu tesisler ‘açık spor alanı’ olarak kayıtlı. Büyükşehir imar durumunu değiştirirse, oraya gelir getirici ek tesisler yapıp, kulübe yılda 1.5 milyon TL’nin girmesini sağlayabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

Vali Kıraç’ı unutmayın

Geçen sezon yer aldıkları 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamlayan Şanlıurfaspor’un başarısında, kentlerinin valisinden aldıkları desteğin çok önemli faktör oluğunu belirten Ömer Hızlıok, “Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Güneydoğu temsilcisine 1 milyon TL’lik destek sağladı. İzmir Valiliği bundan daha fazlasını yapabilir. Ama nedense bizim kentimizde engelleri aşamıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!