Acemi eleştirisine ‘New York’lu yanıt

Güncelleme Tarihi:

Acemi eleştirisine ‘New York’lu yanıt
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2013 01:10

GÖZTEPE’de ikinci yarı başlamadan üçüncü teknik direktörle anlaşan Başkan Hüseyin Altınbaş, hakkındaki “Acemi” eleştirilerine “Ben New York’ta şirket yönettim. Yönetim anlamında sıkıntım yok” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Henüz ligin ilk haftasında Erhan Altın’ın yerine göreve getirdiği Özgür Zengin’in istifasını duygusal bulduğunu ifade eden Başkan Altınbaş, genç teknik adamın yeniden altyapının başına dönebileceğini öne sürdü.

İlk yarı için “Başarısız değiliz ama hedefi ıskaladık” değerlendirmesi yapan Hüseyin Altınbaş şöyle konuştu: “16 takımdan daha iyi olabiliriz ama Hatayspor’un gerisinde kalmak benik için hayal kırıklığı oldu. Zafer Turan’ı önceden tanıyorum. Ayrıca kıramayacağım büyüklerimden hakkında iyi referans aldım. İnsan ilişkilerinde iyi olması büyük avantaj. Sezon sonunda Hatayspor’u da sollayıp şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Turan çalışıyor

GÖZTEPE’nin yeni teknik patronu Zafer Turan, İstanbul’da ilk yarıda oynanan maçların cd’lerini izliyor. Turan cuma günü İzmir’e gelerek kamp kadrosunu açıklayacak. Kamp 28 Aralık Cumartesi günü Antalya’da başlayacak. Mithat, Mehmet Ayaz, Mesut’un şimdiden ayrıldığı Göz-Göz’de Halil Çelik, İlyas, Berkay, Adem ve Volkan’la da ipler kopabilir. Uzun süredir kadro dışı olan Ali Kuçik’in durumu belirsiz. Hüseyin Altınbaş, “Kadromuz iyi. Çok transfer yapmayacağız. En fazla 24 kişi olacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!