69 yaşında cinayet işledi “Kaderin cilvesi” dedi

Güncelleme Tarihi:

69 yaşında cinayet işledi “Kaderin cilvesi” dedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2013 14:34

DENİZLİ'de işçi emeklisi 69 yaşındaki A.T. iddiaya göre kapısına dayanan ve tartıştığı komşusu 40 yaşındaki Mustafa Öztürk'ü göğsünden bıçaklayıp ağır yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, Mehmetçik Mahallesi 2581 Sokak'taki Hilal Apartmanı'nda dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

Bodrum katında oturan evli ve iki çocuk babası Mustafa Öztürk, iddiaya göre bir süre önce bacayı temizleten, kumların kendi evine dolmasına neden olmakla suçladığı, ikinci katta oturan komşusu A.T. ile tartışmaya başladı.

Komşusunun kapısına dayanan inşaat ustası Öztürk ile A.T. arasındaki tartışma kavgaya döndü.

İşçi emeklisi A.T., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Öztürk'ü göğsünden yaraladı.

Gürültü üzerine evlerinden çıkan diğer komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Öztürk, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KORKUTMAK İSTEMİŞ

Polise teslim olan A.T. ise ifadesinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorusu üzerine A.T., “Kaderin cilvesi, tartışma çıkmasın diye çok sabrettim, böyle olmasını istemezdim. İsteyerek olmadı. Korksun kaçsın istedim ama olmadı. Üzgünüm” diye konuştu.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLAR

Ölen Öztürk ile A.T.'nin daha önce de çeşitli nedenlerden dolayı tartıştıkları ve karakolluk oldukları öğrenildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından A.T., tutuklanması istemiyle mahkemeye sevkedildi.

TUTUKLANDI

Denizli'de, kapısına dayanan ve tartıştığı komşusu 40 yaşındaki Mustafa Öztürk'ü göğsünden bıçaklayıp ölümüne neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınıp işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen işçi emeklisi 69 yaşındaki A.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!