5 yıldızlı otellerde yeni yıl eğlenceleri

Güncelleme Tarihi:

5 yıldızlı otellerde yeni yıl eğlenceleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2009 00:00

İzmir’in beş yıldızlı otelleri, yılbaşına özel farklı ve eğlenceli programlar hazırladı. Yeni yılın ilk saatlerinde eğlence severler, müzik ve dansa doyup unutulmaz bir şölen yaşayacak.

Haberin Devamı

İZMİR ve Çeşme’nin gözde otelleri, yılbaşında ünlü isimlerin yer alacağı birbirinden renkli programlar sunuyor. İzmir’in gözde beş yıldızlı otellerinden Hilton İzmir, farklı programlarla yılbaşını karşılayacak. İzmir Körfezi’nin muhteşem manzarasına hakim Windows On The Bay Restaurant’ta Grup Pan ve Ceren Niron eşliğinde gerçekleşecek olan “Yeni Yıla Hoş geldin Partisi” özel yeni yıl mönüsü konuklara lezzet şöleni yaşatacak.

İzmir’de ilk program

Level 9 Restoranda gerçekleşecek olan “Yunan Yemekleri” yılbaşı gecesinde Buzuki Serkan’ın canlı performansı Level 9 Restoranda gerçekleşecek. İnciraltı’nda bulunan Crowne Plaza ise yılbaşında, Türk Müziği’nin usta yorumcusu ‘Amca’ lakaplı İlhan Şeşen’i, yeni yılın ilk programında İzmirlilerle buluşturacak. Crowne Plaza Punta salonunda ise Fasl-ı Şahane, Handan Sedef ve Orkestrası ile yeni yılı karşılayacak.

Gelin yılın stresini atın

Haberin Devamı

İzmir’in deniz manzaralı oteli Swiss Otel Grand Efes, ise yılbaşı programında sahne performansı ile dikkat çeken Figen Sarıdağ’ı ağırlayacak. Yılın stresini, Butik Otel İzmir Ontur’da atmak isteyenler Yaşar Taşpınar ve orkestrası eşliğinde yeni yıla girecek.

Bu parti kaçmaz

SON 3 senedir her yılbaşı ‘Carnavale The New Year” adıyla düzenlenen parti dolu dolu bir kadro ve birbirinden değişik şovlar eşliğinde İzmir’in yeni eğlence mekanlarından Dice Performans Hall’de gerçekleşecek. Türkiye’nin en iyi bayan DJ’lerinden Deniz Tepetaş, son iki yıldır Türkiye’ye damgasını vuran DJ Ece Toprak, yaptığı farklı konsept müzik ile Türkiye’nin her bölgesinde muhteşem bir kitleye ulaşan Pub Faction, Türkiye’de R&B müziğin öncüsü DJ Rasco ve başka birçok DJ ile dans şovları yılbaşı gecesi İzmirlilerle buluşacak.

Cazseverlere özel

Çeşme’nin beşyıldızlı otellerinden Altın Yunus Otel’de Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı öğretim görevlisi Özgen Akçagül’ün kurduğu Blue Note Orkestrası, yılbaşı gecesi Latin, caz, napolitenlerin yanı sıra Türk müziğinden seslendireceği şarkılarla eğlence severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Dans şovları

Haberin Devamı

İzmir’in bir diğer deniz manzaralı oteli Mövenpick Otel ise Grup Lacivert ve Ebru Kırkyıldız’ın canlı müzik performansları ve yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi oryantal şovları ile yeni yılı karşılayacak. İzmir’in şirin otellerinden Karaca Otel, Grup Kare ve Solistler Meral ve Serah’ın sahne alacağı gecede güzel dansöz şovları ile yılbaşına girerken, Ege Palas Otel, solist Şenay Gökdemir ve Grup Rey’in müzikleri ile yeni yılı karşılayacak.

Lara ve Grup Yamas

Club Ilıca Otel ise ünlü şarkıcı Lara’nın şarkıları ile unutulmaz bir geceye imza atacak. Alaçatı’nın sörf merkezi haline gelen Süzer Paradise Otel ise 2010 yılının ilk saatlerine Grup Fourchestra ile girerken, Çeşme merkezde yer alan Pırıl Otel müşterilerine yılbaşı gecesi şarkıcı Fethiye, Grup Pırıl ve Grup Yamas ile renkli bir gece yaşatacak.

Yılbaşı farkı

Haberin Devamı

İZMİR’de kısa süre önce kapılarını açan, Avrupa’nın en büyük eğlence mekanlarından LouJain, yılbaşı gecesi dünya mutfaklarından seçkin lezzetler ve birbirinden değişik özel dans şovları ile İzmirlilere eğlence sunacak. Yılbaşına Loujain’de girmek isteyenler için bünyesindeki bütün restoranlarda özel hazırlanmış mönünün fiyatı 149 TL, kulüp girişleri ise 50 TL olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!