40+30= Şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

40+30= Şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2011 00:00

Çorumspor galibiyeti ile puanını 40’a çıkaran sarı-kırmızılı ekip ikinci yarıya moralli başlarken, hedefe ulaşmak için 70 puan gerektiğini belirten Gültiken, “Maç başına 2 puan ortalaması şart. Kalan 16 maçta 30 puan daha alırsak, bu iş biter” dedi.

Haberin Devamı

İKİNCİ yarının ilk sınavında Çorumspor’u 2-1 yenerek puanını 40’a çıkaran Göztepe 2. Lig Beyaz Grup’ta zirvedeki yerini korurken, Futbol Direktörü Ali Gültiken, “70 puana bu iş biter” dedi. Şampiyonluk için maç başına 2 puan ortalaması gerektiğini belirten Gültiken, “Bu hesaba göre şu an 4 puan fazlamız var. Ancak ligin gidişatı barajın yükseleceği yönünde. Kalan 16 maçta 30 puan alırsak hedefe ulaşırız. Çorumspor galibiyeti bu yarışta bize ve camiamıza moral verdi” şeklinde konuştu.
Yarış zor geçecek
Şampiyonluk mücadelesinin sanıldığında da zor geçeceğini sözlerine ekleyen Ali Gültiken, Bandırmaspor, İskenderun DÇ ve Bugsaş’ın yarışı kolay bırakmayacağını belirterek şöyle devam etti. “Birincilik umudunu yitiren takımlar ilk 5’te yer alıp Play-Off oynamak için mücadele edecekler. Çekişme son haftalara kadar sürecek. Biz sezona başlarken yeni kurulmuş bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadık. Ancak ikinci yarıya oturmuş bir kadroyla gireceğiz. Bu da bizim için önemli bir avantaj.”
Gebzespor maçı yarın
Ara transferde alınan Halil (Diyarbakır), Ramazan (Konyaspor), Hakan (Elazığ) ve Oğuzhan’ın (S.Efes) takıma önemli katkı yapacağını da söyleyen Ali Gültiken, başka takviye düşünmediklerini dile getirdi. İkinci yarının ikinci maçında yarın son sıradaki Gebzespor ile deplasmanda karşılaşacak Göztepe’de sakatlıkları süren Abdülvahit ve Burak Uça’nın yanı sıra sarı kart cezalısı Anıl da forma giyemeyecek. Lisans sorunları çözülecek Halil ve Ramazan’ın ise kadroda yer alacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!