35 projeye 35 milyon $

Güncelleme Tarihi:

35 projeye 35 milyon $
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2011 00:00

ULAŞTIRMA eski Bakanı ve AK Parti 2. Bölge birinci sıra adayı Binali Yıldırım, İzmir’e yönelik hazırlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Haziran’da açıklayacağı 35 projenin 10 yıl içinde kente 35 milyar dolarlık yatırım getireceğini söyledi.

Ata Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Yıldırım, İzmir’de içi boş siyaset değil, hizmet üretmek için varolduğunu belirtti. Binali Yıldırım, “Elbirliğiyle bundan sonra yapmamız gereken bu güzel kentin kalkınması için çalışmak. Şikayet dönemi bitti. Şikayet, şikayet, şikayet... Kaderimiz mi bunlar? Değil. Oluruna bırakacağız. Yine olmuyorsa mühür sizde” dedi.
Esnafa söz verdi
Ata Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Temel Peker’in bölgelerindeki metro istasyonu yüzünden mağdur olduklarını belirterek Anadolu Caddesi’ne yol talep etmesi üzerine Yıldırım, şöyle konuştu:
“Hizmet insanların rahatını kaçırıyorsa bunun bir manası olmaz. 40 gündür İzmirlileri dinliyorum, aynı şikayetler var. Bunlar bizim eksikliğimiz. Bahsettiğiniz konuda alt veya üstgeçit için araştırma yapacağım.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!