28 Mart 2014’e kadar belediye başkanıyım

Güncelleme Tarihi:

28 Mart 2014’e kadar belediye başkanıyım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 00:00

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gültepe ve Toros’ta çalışan, ‘Toptan Çözüm Ekipleri’ni denetledi, semt sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vatandaşlar en çok kaçak yapılara ruhsat ve Kent Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmeklerin market ve bakkallarda da satılmasını istedi.

Kocaoğlu, “TBMM imar affı çıkarırsa kaçak yapı ruhsata bağlanabilir. Bunun başka yolu yok. Konak ve Büyükşehir belediyeleri kaçak yapılara ruhsat veremez” dedi. Kocaoğlu, ürettikleri ekmeğin kendi büfeleri dışında satılmasına karşı olduklarını, böyle bir durumun karışıklık yaratacağını söyledi.
Milletvekili adayı olmayacağım
Kocaoğlu, basın mensuplarının sorusu üzerine belediye başkanlarının milletvekili adaylığıyla ilgili görüşünü açıkladı. Adaylığın demokratik hak olduğunu belirten Kocaoğlu, “Belediye başkanları, il ve ilçe başkanlıklarından istifa eder, milletvekili adayı olur. Ben, sağlığım elverdiği müddetçe 28 Mart 2014 tarihine kadar belediye başkanlığımı sürdüreceğim” dedi. Kocaoğlu, milletvekili adayı olmayacağını söyledi.
Gültepe ve Toros gezisi sırasında Kocaoğlu, Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu’nda öğrencilere bin 400 mont, eşofman, şort, tişort, satranç takımı, top, raket, voleybol ağı, jimnastik minderi, ağız-diş sağlığı seti ve kitap hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!