18 yıldır zirvede

Güncelleme Tarihi:

18 yıldır zirvede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 10:30

İzmir'de ilk dans topluluğunu kuran, ilk dans ve sahne kostümlerini tasarlayarak dans stüdyolarını açan dans eğitmeni ve koreograf Ogün Yıldırım'ın kurduğu "Mix Of The Dans" 18'inci yaşını kutluyor.

Haberin Devamı

Mix Of The Dans Topluluğu kurulduğu günden bu yana İzmir ve Çeşme'nin yanı sıra Didim, Kuşadası, Bodrum, Antalya gibi sahil kentlerindeki otel ve tatil köylerindeki Türk gecelerinde sahne almaya devam ediyor. Avrupa'da da gösteriler yapan Mix Of The Dans, ayrıca katıldıkları yarışmalarda bir çok derece kazandı. 1984 yılında İtalya'da Uluslararası Dünya Dans organizasyonunda "disco dans" bölümünde dünya ikinciliği ve ünlü dansçı Tolga Han'ın teknik direktörlüğü'nde katıldıkları yarışmada takım olarak da dünya ikinciliğini kazandı.
Yaşları 18-25 yaş arası dans sever genç kızları elemeler ve dans stüdyosunda verdiği eğitimlerin ardından kadroya aldıklarını belirten Ogün Yıldırım, "18 yıldır devam eden bu serüveni başarıyla sürdürüyoruz. Topluluğumuz; oryantal, folklorik, bale ve modern dansları başarıyla sergiliyor. Bu dallarda yeteneği olan dansçı arkadaşlarla çalışmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!