Efeler, Başkan Özakcan’ı Bağrına Bastı

Güncelleme Tarihi:

Efeler, Başkan Özakcan’ı Bağrına Bastı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:52

EFELER BELEDİYE BAŞKANI M. MESUT ÖZAKCAN, HALKLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, halkla iç içe olmaya devam ediyor.
Vatandaşın "Efeler’in Mesut Abisi" olarak adlandırdığı Başkan Özakcan ziyaretlerinde güler yüzle karşılanıp, çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek uğurlanıyor.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Adnan Menderes Bulvarı esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyip, sorunlarını dinleyen Özakcan’ı ziyaretinde CHP Aydın Milletvekili M. Fatih Atay ve CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci’de yalnız bırakmadı.
VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK GELDİ
Başkan Özakcan’ın ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Başkan Özakcan’ın Ayakkabıcılar Çarşısı ziyaretinde esnaf Ahmet Feyzi Can, "Başkanımızı biz çok seviyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.
Adnan Menderes Bulvarı ziyaretinde karşılaştığı Şükran İçdağ ise, "Oyumuz zaten hep size. Efeler Belediye Başkanımız Mesut beyden çok memnunuz" diye konuştu.
Sorun ve talepleri dikkatle dinleyerek not aldıran Özakcan, "Efeler Belediyesi’ni yeni doğan bir bebek misali büyütüp geliştirmeye çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte halkımız en büyük destekçimiz. Biz de halkımızı çok seviyor, onlara güveniyoruz" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!