Edremit’te AK Parti’ye Sevgi Seli

Güncelleme Tarihi:

Edremit’te AK Parti’ye Sevgi Seli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:11

Ortaoba'da Ak Parti Balıkesir Milletvekili büyük coşku ile karşılandı.

AK Parti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit’te rüzgar gibi esti.
Karış karış Balıkesir’i gezen Aydınlıoğlu geldiği, Edremit’in Ortaoba mahallesinde muhtar Ramazan Aktaş ve mahalle sakinleri büyük bir coşku ile karşılandı.
Mahalle sakinlerinin istediği parke taşlarını ertesi gün gönderen Aydınlıoğlu’na, mahalle sakinleri, AK Parti’nin ilçede olduğu gibi Ortaoba’da da 7 Haziran’a nazaran büyük bir oy patlaması yaşanacağını belirttiler.
Balıkesir’de AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, 2002 ruhu ile tarihi bir destan yazmak için halkın arasından çıkmazken, son dakikaya kadar ziyaretlerini sürdüreceğini açıkladı.
Aydınlıoğlu, “Köylü milletin efendisidir, düsturu ile hareket ediyoruz. Köylümüzü, kentlimizi birbirinden ayırt etmeden hizmet eden bir partinin neferleri olarak yola koyulduk. Allah’ın izni, vatandaşlarımızın da desteğiyle çok önemli olduğuna inandığımız, ülkemizin ve Balıkesir’imizin geleceğini etkileyecek 1 Kasım seçimlerinde AK Partinin tek başına iktidar olacağına inanıyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın ilgisi ve sevgisi düşüncelerimizi doğruluyor”diye konuşurken. Aydınlıoğlu’na gösterilen ilgi ve sevgi seli dikkat çekti.
Mahalle sakinleri, ‘AK Parti icraat yapar, başkaları ise konuşur’derken durmadan yoluna devam eden Aydınlıoğlu ve AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı vatandaşla kucaklaşmaya devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!