Edirneli İdil, şarkısıyla beğeni topladı

Güncelleme Tarihi:

Edirneli İdil, şarkısıyla beğeni topladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 15:31

Edirneli İdil, şarkısıyla beğeni topladı

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNELİ İdil Ağaoğlu, O Ses Türkiye yarışmasında söylediği şarkıyla büyük beğeni toplarken, jürideki Murat Boz'un takımına seçildi. Genç sesin şarkısı sosyal paylaşım sitelerinde de büyük ilgi gördü.

Özel bir televizyon kanalındaki O Ses Türkiye’nin yarışmacılarından İdil Ağaoğlu, ‘Ain’t Nobody’ isimli parçayı başarıyla seslendirdi. Edirneli genç sese jürideki Murat Boz daha sonra da Sibel Can döndü. Yarışma heyecanının ardından bu kez de kimi seçeceğine karar veremeyen İdil Ağaoğlu, sahnede zor anlar yaşadı. Sibel Can’ı sevdiğini, ancak yarışma öncesi, ‘ilk kim dönerse onu seçeceğim’ diye söz verdiğini söyleyen genç kız, Murat Boz’u seçti ancak Sibel Can’a da sarılarak üzüntüsünü belli etti. İdil’in samimi ve içten tavırları en az performansı kadar beğeni aldı ve sosyal medyada yarışmanın favorilerinden biri olarak gösterilen çok sayıda yorum yapıldı.

Jüri üyelerinden Hakan ve Gökhan’ın, sesine ve enerjisine hayran kaldığı, Hadise’nin ise herhangi bir yorumda bulunmadığı İdil Ağaoğlu sorulan sorulara verdiği samimi ve esprili yanıtlarla alkış aldı. Birincilikle girdiği Trakya Üniversitesi Müzik Bölümünden mezun olduktan sonra iki yıl süreyle aynı bölümde ders veren ve yüksek lisansa başlayan 27 yaşındaki genç ses, müzik yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!