Edirne’de polis eşlerinden şehit çocukları yararına kermes

Güncelleme Tarihi:

Edirne’de polis eşlerinden şehit çocukları yararına kermes
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 12:17

Edirne’de polis eşlerinden şehit çocukları yararına kermes

Haberin Devamı

Ali Can ZERAY/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği ,şehit polis çocukları ve üniversitede eğitim gören derslerinde başarılı 20 emniyet mensubu çocuğuna burs vermek amacıyla kermes düzenledi.

Edirne’de Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği tarafından şehit polis çocukları ile üniversitede eğitim gören  20 emniyet mensubu çocuğuna burs vermek amacıyla Dilaverbey Mahallesi’nde bulunan Polis Parkı’nda bir kermes düzenledi. Edirne Valisi Günay Özdemir’in eşi Nurcan Özdemir ile İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan’ın eşi Özlem Çoral Erdoğan’ın açılışını yaptığı kermes, kentte görevli polis eşlerinin evde hazırladığı yiyecekler ve bir çok işletmecinin sponsorluğunda gerçekleşti. Yiyecekten kıyafete mutfak eşyasından hediyelik eşyanın satışa sunulduğu kermes büyük ilgi gördü.

Kermesi üniversitede öğrenim gören şehit çocukları ve derslerinde başarılı diğer polis  çocukları için düzenlediklerini belirten, Edirne Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği Başkanı, Özlem Çoral Erdoğan, "Kermesimize destek veren firmalara çok teşekkür ediyorum. Biz bu kermesi şehit polis çocukları ve derslerinde başarılı 20 üniversite öğrencisine burs vermek için düzenledik. Düzenlediğimiz kermese gösterilen ilgiden dolayı çok memnunuz. Kermesimiz bugün ve yarın açık kalacak. Herkesi kermesimizi ziyaret etmeye bekliyoruz" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!