Edirne’de iş güvenlik uzmanları dernek kurdu

Güncelleme Tarihi:

Edirne’de iş güvenlik uzmanları dernek kurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 17:14

Edirne’de iş güvenlik uzmanları dernek kurdu

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE’de Trakya İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği kuruldu.

Trakya İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği tarafından açıklamada, iş sağlığı ve güvenliği alanında çalışanlar arasında maddi ve manevi yönden dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğini sağlamak, mesleki ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde çalışmalar amacıyla Edirne merkezli olarak kurulduğu ifade edildi. Açıklamada, daha sonra Kırklareli ve Tekirdağ’da da temsilcilikler açılacağı belirtilerek, “Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatının geliştirilmesine, ortak mesleki bilinç oluşturulmasına katkıda bulunmaktır. Üyelerimize hukuki destek verilmesi, uygun fiyatlarda ve yakın yerlerde eğitim düzenlenmesi, avantajlı fiyatlarda mesleki sorumluluk sigortası sağlanması, örnek uygulamaların yerinde incelenmesi, basın yoluyla İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda halkın bilgilendirilmesi, yaşanan iş kazalarının analiz edilerek önleme yollarının araştırılması ve bunun geniş kitlelerle paylaşılması faaliyet hedeflerimiz

arasındadır. TİSGÜPDER’e İş Güvenliği Uzmanları, İşyeri Hekimleri, Diğer Sağlık Personeli, İş Güvenliği Teknikerleri, İş Güvenliği İle İlgili Lisans ve Yüksek Lisans Mezunları Üye Olabilir. Dernek Tüzüğü, ve Üyelik Formu’na Facebook’ta “Trakya İSG Profesyonelleri Derneği” grubu içindeki “Dosyalar” kısmından ulaşılabilir. Derneğimizin Genel Kurulu 02 Nisan 2017 pazar günü Saat 10:00 Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Konferans Salonu’nda yapılacaktır" denildi.

Derneğin yönetimi  Özgür Cengiz (Kurucu Başkan), Alper Koray Güner

(Başkan Yardımcısı), Kaan Özel (sekreter), Fatih Avcı (sayman) olarak yer aldı. Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri ise Ali Altındal, Sedef Kıskaç, Şeyma Kaya, Şenol Çelik, Canan Okalaner'den oluştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!