Edfod Fotoğraf Sergisi Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Edfod Fotoğraf Sergisi Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2015 17:22

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE EDREMİT FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ (EDFOD) ÜYELERİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İÇİN HAZIRLADIKLARI FOTOĞRAF SERGİSİNİ ÖZGECAN İÇİN AÇTILAR.

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladıkları fotoğraf sergisini Özgecan için açtı.
Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından hazırlanan ve KİPA’nın sponsorluğunda gerçekleşen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi Edremit KİPA AVM’de açıldı. Toplam 21 kadın konulu fotoğrafın bulunduğu sergiyi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka açtı. Fotoğraf gözüyle bölge kadınının işlendiği sergiyi Özgecan’a ithaf eden dernek üyeleri fotoğraflarını siyah kurdeleler ile işaretleyip kadına uygulanan şiddete sanatçı duyarlılığı ile bir kaz daha “Hayır” dediklerini ifade etti. Çok sayıda fotoğraf meraklısının gezdiği sergi 15 Mart’a kadar sanat severlerin ilgisine açık olacak.
Sergi hakkında bilgi veren EDFOD Başkanı Özcan Şimşek, "Kadına şiddete tepki koymak ve toplumsal farkındalığı artırmak için sergimizi Özgecan’a ithaf ettik. Fotoğraflarımıza siyah kurdeleler asarak kadına şiddeti kınadığımızı bir kez daha simgesel olarak haykırmak istedik. Sergimize ilgi gösteren başta Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve fotoğraf severlere teşekkürlerimizi sunmak istiyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!