GeriSeyahat Ece Erken’in seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ece Erken’in seyir defteri

Ece Erken’in seyir defteri

Sunucu Ece Erken, seyahati çok seviyor. Sık sık ABD’ye, özellikle Miami’ye gidiyor. Avrupa’nın hemen hemen tüm ülkelerini gezdi. Bu yıl ilk kez Uzakdoğu’ya gitti. Phuket’te 20 gün geçirdi. Uzun tatilleri tercih ediyor. Hayalinde Hawaii ve Bora Bora var. Erken en sevdiği mekânları anlattı.

RESTORAN

Nobu, Milano

Uzakdoğu yemeklerini özellikle suşiyi çok severim. Nobu’nun birçok ülkede şubesi var. En çok İtalya Milano’dakini beğeniyorum. (www.noburestaurants.com)

Mr Chow, Miami

Çok şık bir mekân. Ortamını çok beğeniyorum. Yemekleri de muazzam. Çok iyi Çin yemekleri tadabilirsiniz. Ben Pekin ördeği çok severim. Yediklerim arasında en iyisi buradaydı. Biraz pahalı ama harcadığınıza değiyor.
(www.mrchow.com)

GECE KLÜBÜ

Cavalli Club, Dubai

Swarovski taşlarla dekore edilmiş çok şık bir mekân. Yemekleri, içkileri, harika; ortamı çok hoş ve eğlenceli. (www.cavalliclubdubai.com)

/images/100/0x0/55ea9431f018fbb8f8892ba3

OTELLER

Le Meridien Beach Resort, Phuket

“Burası okyanusun hemen bitişiğinde. Bir koyu var, inanılmaz güzellikte. Denizi muhteşem. Ayrıca restoranı da çok başarılı, yemekleri muazzam.” Gecelik oda fiyatı 525 TL’den başlıyor (www.lemeridienphuketbeachresort.com)

Delano Hotel, Miami

“Bu otelin eski sahibi Madonna’ymış. Çok lüks olduğunu söyleyemem ama konforlu bir mekân. Merkezi bir konumu var. Okyanusun yanında. Beyaz rengi çok severim. Otelde hemen her yer beyazlara bürünmüş. Bu özelliği beni çok etkiliyor.” Gecelik oda fiyatı 759 TL’den başlıyor. (www.delano-hotel.com)

Plaza Athene Hotel, Paris

“Paris’in ünlü Montaigne Caddesi’ndeki bu otele sık sık gidiyorum. Champs Elysées’ye, alışveriş merkezlerine yakın, hizmet kalitesi 10 numara. Ayrıca Sex And The City’nin bir bölümü burada çekildiği için de özel bir yeri var benim için.” Gecelik oda fiyatı 1910 TL’den başlıyor. (www.plaza-athenee-paris.com)

False