Ebso Başkanı Yorgancılar’dan Cumhuriyet Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Ebso Başkanı Yorgancılar’dan Cumhuriyet Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 12:55

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENDER YORGANCILAR, CUMHURİYETİMİZİN 92. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İLE İLGİLİ BİR MESAJ YAYINLADI.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Mesajında büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 22 Nisan 1921’de söylediği ‘Hürriyet ve istiklal benim karakterimdir’ sözünü anımsatan Başkan Yorgancılar, yapılan türlü oyunlar ve hain saldırılara rağmen bir arada durabilme iradesinde tartışmasız en önemli değerin Cumhuriyet olduğunu ve sonsuza dek yaşatma kararlılığını vurguladı. Yorgancılar şunları söyledi: “Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde her türlü zorluk ve imkansızlık içinde büyük mücadele ve fedakarlıklar, aziz şehitlerimizin kanları ile kavuştuğumuz Cumhuriyetimiz bugün 92. yaşında kutlu olsun. Bağımsızlığa ve hürriyete inanan, ülkesine aşık milyonlar olarak bizim en güzel yol haritamız Cumhuriyetimizi, yeni nesillere Atamızın muasır medeniyetlere ulaşma hedefine bir adım daha yaklaştırarak teslim etmektir. Yaşasın Cumhuriyet.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!