E-twinning'e 4 projeyle ortak oldular

Güncelleme Tarihi:

E-twinninge 4 projeyle ortak oldular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 11:49

E-twinning'e 4 projeyle ortak oldular

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Toki İlk-Ortaokulu İngilizce Öğretmenleri Şengül Yavuz ve Şükran Aktar, Avrupa'daki okullarla bir araya gelerek ortak bulma platformu E-Twinning'e 4 yerel projeyle ortak oldu.
İlk proje '15 Temmuz Gülleri' projesi. Proje kapsamında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 249 şehit için 249 gülden bayrak yapıldı. Vatan sevgisi, birlik berberliğe vurgu yapmak, farkındalık yaratmak adına geliştirilen projede güller birleştirilerek Türk bayrağı ortaya çıktı ve etrafına da şehitlerin adı yazıldı.
'Türkü Türkü Türkiyem' projesinde her iden 3 okul 200 ortak ile 2 bin öğrenci yer aldı. Projede yöresel türküler kullanılarak kültürü yeni nesillere aşılamak ve aktarmak amaçlanıyor. Proje kapsamında yöreye ait bir türkü seslendirilecek.
'Şehrimin Turizm Elçisiyim' projesinde de 50 ildeki 50 okul yer alıyor. Bu kapsamda kültürümüzü, geleneklerimizi, tarihi yerleri tanıtma fırsatı ortaya çıkacak.
'Eğitimde Değerler Eğitimi' projesinde de her ay vatanseverlik, çalışkanlık, sorumluluk gibi konular belirlendi. Bununla ilgili panolar yapıldı, video çekilip, drama yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!