Düşen turistin yardımına Başkan Gül yetişti

Güncelleme Tarihi:

Düşen turistin yardımına Başkan Gül yetişti
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 14:30

Düşen turistin yardımına Başkan Gül yetişti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEMER ilçe merkezinde gezerken düşen Rus turist İrina Baranova'yı fark eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yardıma koştu. Hastaneye götürülen turistin tedavisi yapıldı.

Moskova'dan Kemer'e tatilen gelen 50 yaşındaki İrina Baranova, yolda yürürken dengesini kaybederek düştü. Caddeden araçla geçerken turistin düşerek yaralandığını gören Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne talimat vererek yaralı turiste hemen gereken yardım edilmesini istedi.

BELEDİYE EKİBİ ALARMA GEÇTİ

Harekete geçen Kemer Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri birimi, İrina Baranova'yı hastaneye götürdü. Sol ayağı kırılan Baranova'nın hastanede tedavisi yapılırken Başkan Mustafa Gül ve belediye personeli yakından ilgilendi. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Rus turist taburcu edildi. Turistin hastaneye ve havalimanına ulaşımı da Kemer Belediyesi hasta nakil ambulansıyla sağlandı.

BAŞKAN GÜL'E TEŞEKKÜR ETTİ

Bugüne kadar Antalya'ya 12 kez, Kemer'e 2 kez geldiğini ve çok iyi şekilde ağırlandığını kaydeden İrina Baranova, “Kemer çok sevdiğim bir turizm cenneti. Bu olaydan sonra Kemer insanının ve Türk insanının ne kadar konuksever ve yardımsever olduğunu bir kez daha anladım. Başkan ve belediye personeli zor günümde yanımda oldular ve benimle yakından ilgilendi. Başkan Mustafa Gül'e ve personeline çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!