Dursun Özbek: "Şu ana kadar neticelendirilmiş bir transfer yok"

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbek: Şu ana kadar neticelendirilmiş bir transfer yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 14:21

Dursun Özbek: "Şu ana kadar neticelendirilmiş bir transfer yok"

Haberin Devamı

"Sneıjder için Zenit'ten gelen bir teklif yok"

Ercan ATA, Ankara DHA

TFF Olağan Genel Kurulu sonrası açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, mali yapılarına uygun ve Galatasaray'a yakışır seviyede transfer sezonu yaşamak istediklerini, gündemlerinde 5-6 civarında bir transfer listesinin olduğunu ama şuanda neticelendirilmiş herhangi bir transferin olmadığını söyledi. 
Galatasaray Başkanı Özbek, Ankara'da gerçekleştirilen TFF Olağan Genel Kurulu Toplantısı sonrası açıklamada bulundu. Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasına ilişkin sorulan bir soruyu yanıtlandıran Özbek, konuyu çok detaylıca bilmediğini ve bu konunun milli takım sorunu olduğunu söyledi. 
Arda Turan'ın Galatasaray'a kiralanması iddialarına ilişkin de açıklamada bulunan Özbek, Barcelona ile böyle bir temaslarının olmadığını ifade etti.
Transfer konusunda basın mensuplarına bilgi veren Özbek, "Transfer için yaklaşık 2 ay önceden çalışmalarımıza başladık. Tudor'un verdiği rapor çerçevesinde ve scout ekibinin incelemesi sonucunda bize sunulan raporda yönetim şuanda çalışmalarına devam ediyor. Çok inceliyoruz. Mali yapımıza uygun, Galatasaray'a yakışır seviyede transfer sezonu yaşamak istiyoruz. Neticelendirilmiş herhangi bir transfer yok. Gündemimizde 5-6 civarında bir oyuncu listesi var. Görüşmeler devam ettiği için kesin neticenin şuanda ne olduğunu söylemek mümkün değil" dedi. 
"Sneıder için bir teklif var mı?" sorusuna Özbek, "Zenit'ten şuana kadar gelmiş bir teklif yok. Sneıder hala bizim oyuncumuzdur ve önemli yıldız bir oyuncumuzdur. Bu konuda bize gelen herhangi bir transfer teklifi yok" cevabını verdi. 
Bruma konusunda ise görüşmelerin henüz nihayete ermediğini bildiren Özbek, yakın zamanda bir sonuç alacaklarını kaydetti. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Dursun Özbek açıklamalar
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!