Durmuşoğlu: Kadirli'nin kalkınması için çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Durmuşoğlu: Kadirlinin kalkınması için çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2017 11:01

Durmuşoğlu: Kadirli'nin kalkınması için çalışıyoruz

Haberin Devamı

 

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, yapılan ve yapımı devam eden projeler ile ilgili önemli bilgiler verdi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Büyükbozdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yiğit ile birlikte Kadirli'de ziyaretlerde bulunan Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli'nin kalkınması için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Hedeflerinin Kadirli'de istihdama dayalı yatırımların önünü açmak olduğunu belirten Durmuşoğlu, "Şen piliç OSB'mize 400 milyon liralı bir yatırım yapıyor. Yine JNR firması üretime geçti. Bu yatırımların gelmesi ile ilçemizde istihdam artıyor. Yine OSB'mizin genişletilmesi çalışmalarında  ciddi oranda yol kat ettik. Yatırımcılarımızın sevkiyat ve ulaşımlarını kolaylaştırmak adına Çevre yolundan OSB'mize giden 12 metre genişliğinde yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Osmaniye OSB ile Kadirli OSB arasında demiryolu projesinde önemli adımlar attık. Çukurköprü Ceyhan arasındaki yolumuzun duble yol olması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Planlanan yatırımlarımız arasında Kadirli Osmaniye arasının duble yol olması için gerekli girişimlerde bulunduk"dedi.
KADİRLİ YATIRIMLARI
Kadirli'nin eğitimden sağlığına kadar verdikleri sözü yerine getirmek için çalıştıklarını anlatan Durmuşoğlu şunları söyledi:
"Bu vaatlerin bir kısmını yaptık bir kısmı da devam ediyor. Fakülte sözümüz vardı, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesini ilçemize kazandırdık. KYK yurdumuzun inşaatı tamamlandı. Güney Çevre yolumuzu hizmete açtık. Kültür Merkezini, Gençlik merkezini, Sosyal Hizmet Merkezini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında İşkur Hizmet Müdürlüğünü açtık. Eğri Çam Mesire alanımızda önümüzdeki günlerde çalışmalar başlıyor. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yine Emniyet Müdürlüğü hizmet binamız, vergi dairesi ve mal müdürlüğü, Andırın Göksün yolu, Akarca Yolu, Stadyum ek tribün, spor salonu, Alacami restorasyon çalışmaları, Savrun Barajı projelerimiz de devam eden çalışmalarımız. Planladığımız yatırımlar için bakanlıkların kapılarını aşındırdığımız projelerimiz de var. Bunlardan bazıları, 60 Yataklı Turizm Otelcilik Meslek Lisesi, Kaymakamlık ve Jandarma Hizmet binası projesi, Kuzey Çevre Yolu, Köprübaşı Kavşak çalışmaları, Halk Sağlığı Merkezi, Hamidiye Cami Restorasyon projesi, TMO'nun arazisinin İHL'ye tahsisi, Hasan Dede Türbesi, SHM Hizmet Binası, Yaşlı Bakım Merkezi ve Küçük Sanayi sitesinin ilçemize kazandırılması için var gücümüzle durmadan çalışıyoruz. İnşallah bu projelerimiz Kadirli'mizde hayat bulacak ve Kadirli bölgenin parlayan yıldızı olacak. Osmaniye'mize yapılması planlanan 600 yataklı hastane çalışmaları devam ediyor.  150 Yataklı Kadirli Devlet Hastanemizde eksik olan branşlara doktor atamalarını yaptırdık. Hastanemizde önemli değişimler yaptık."

Efendi ERKAYIRAN/ KADİRLİ(Osmaniye), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!