Durak talebi direğe takıldı

Güncelleme Tarihi:

Durak talebi direğe takıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 15:49

Üç yıldır protokol yoluna otobüs durağı yapılmasını isteyen ve 22 Eylül’de yol kapatma eylemi yapan Kuzey Ankara Konutları sakinlerinin talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi, yolda cep açma çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Ancak mahalle sakinlerinin durak talebi bu kez de aydınlatma direğine takıldı. EnerjiSA’nın direği kaldırmaması nedeniyle durağın yapılamadığını belirten Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ferhat Aygün, bürokratik engellere takıldıklarını savundu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek direğin kaldırılmasını beklediklerini ifade eden Aygün şunları söyledi:

OLAY YAŞANMADAN ÇÖZÜM İSTİYORUZ

“Çalışma yarım kaldı, bürokrasi labirentinde önümüze çıkan bir engel ile daha baş başa kaldık. Konuyu EnerjiSA yetkilileri ile yüz yüze görüştük, fakat bize resmi yazışma şartı koşuldu. Biz de Büyükşehir Belediyesi’ne ve Keçiören Kaymakamlığı’na bildirerek resmi yazışmalar başladı. Konutlarının yakınında otobüs durağı olmadığı için ıssız yerlerden geçerek 3 kilometre yürümek zorunda kalan vatandaşlarımızın olumsuz bir olaya kurban gitmeden sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.”

Haberin Devamı

Durak talebi direğe takıldı

Protokol yolunda durak olmadığı için sıkıntı yaşayan Kuzey Ankara TOKİ sakinlerinin sıkıntısını Hürriyet Ankara, “Otoyolda çifte terslik” manşetiyle gündeme getirmişti. Mahalle sakinleri 23 Eylül’de de yol kapatma eylemi yapmıştı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!