Yunus, keskin nişancı kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Yunus, keskin nişancı kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2011 00:00

Türkiye, 25 bin dolayındaki vatandaşını Libya’dan getirmek için çaba gösterirken, ilk acı haber dün sabah geldi. Trablus’ta bir şirkette görevli Türk işçisi 27 yaşındaki Yunus Emre Çelik, keskin nişancıların kurbanı oldu.

Haberin Devamı

LİBYA'DA ÖLDÜRÜLEN TÜRK İŞÇİSİ YUNUS EMRE ÇELİK

YUNUS EMRE'NİN YAKINLARI ACI HABERİ ALDI

 

"TÜRK İŞÇİYİ PARALI ASKERLER ÖLDÜRDÜ"

Trabzon’un Yomra İlçesi’ne bağlı Oymalıtepe Beldesi nüfusuna kayıtlı olan ve Trablus yakınlarındaki bir şantiyede çalışan Çelik, görevli olduğu vinçe çıkarken, uzun namlulu bir silahtan atılan kurşunla öldürüldü. Çelik’in, 3 gün önce annesini arayarak, “Buralar çok kötü. Belki sizi bir daha arayamam” diyerek helalleştiği ortaya çıktı. Ailenin 4 çocuğundan en küçüğü olan Yunus Emre Çelik’in, inşaat mühendisi olan ağabeyi Hasan Çelik de Rusya’da çalışıyor.
Bekar olan Çelik’in çocukluk arkadaşı Aydın Önal, “Yunus evlenmek için para biriktirmek istiyordu. Bunun için 2.5 ay önce Libya’ya gitti” diye konuştu. Çelik’in kalp hastası babası İsmail Çelik de, haber verilmeden önce Trabzon Numune Hastanesi’ne getirilerek Acil Servis’te tedavi altına alındı. Serum takılan İsmail Çelik’e, oğlunun hayatını kaybettiği burada söylendi. Anne Sevim Çelik’e de oğlunun öldüğü sakinleştirici ilaçlar verildikten sonra doktor kontrolünde söylendi. Bu nedenle Çelik ailesinin Yomra Oymalıtepe Beldesi’nde bulunan evine ise gazetecilerin gitmesine izin verilmedi. 

Haberin Devamı

Buradan sadece hurma alınır

YUNUS Emre Çelik, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta en son 17 Şubat’ta çeşitli görüntüler paylaştı. Sitedeki profiline mangal başında çekilen fotoğrafını koyan Çelik, bir arkadaşıyla sohbetinde, Libya’nın çok sıcak olduğunu, bu ülkeden sadece hurma alınabileceğini belirtti. Çelik’in son paylaştığı görüntü ise Songül Karlı’nın “Benim Yarim” adlı şarkısının klibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!