Yeni yıla bir gün kala kızıyla öldü

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla bir gün kala kızıyla öldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2010 11:59

İngiltere'de yeni yıla girilmesine sadece bir gün kala ülkenin belki de en şok edici cinayetlerinden biri gerçekleşti. Bir ailenin yok olmasına neden olay olayda, Andy Copland adındaki koca eski eşini ve ondan olan çocuğunu evlerine çağırıp infaz ettikten sonra intihar etti.

Haberin Devamı

ANNE VE KIZINDAN GERİYE KALAN FOTOĞRAFLAR

İngiltere'nin Aldershot kentinde boyacı olarak çalışan ve silah koleksiyonu sahibi olan Copland, yılbaşından önce dört yaşındaki kızı ile birkaç gün geçirmek istediğini belirtip eski eşi Julie Harrison ve kızı Maisie’yi evine davet etti.

Bir ay önce ayrıldığı eşine karşı korkunç bir plan yapan Copland, 29 Aralık gecesi evine hapsettiği eşi ve kızını oturma odasının ortasında yere diz çöktürdü. Elindeki 9 milimetrelik silahıyla eşi ve kızını başlarından arkasından vuran Copland, son olarak silahı kendi kafasına dayayıp tetiği çekti.

Evden gelen çığlıklar üzerine olay yerine gelen polis, eve girmesi ile korkunç bir manzara ile karşılaştı. Oturma odasında 4 yaşındaki Maisie ve 40 yaşındaki annesi Julie yaşam mücadelesi verirken, 56 yaşındaki Copland kan havuzunun içinde cansız yatıyordu.

Haberin Devamı

HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİLER
Maisie hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, annesi Julie 23 saatlik yaşam mücadelesinin ardından 30 Aralık günü öldü. Ailesi hasta bakıcısı olan kızlarının organlarını bağışladığını açıklarken, Julie’nin üzerinden yılbaşı hediyelerini açarken çektirdiği bir fotoğrafı çıktı.

Polis, korkunç cinayeti işleyen Copland’in kundakçılıktan iki yıl hapis yattığını bu sabıkasından dolayı silah taşımasının yasaklanmış olduğunu açıkladı. Bu yasağa rağmen Copland’in evinde silah koleksiyonu bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!