Yastık savaşı

Güncelleme Tarihi:

Yastık savaşı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2008 00:00

Facebook’tan yapılan davetle binlerce kişinin katılması beklenen yastık savaşı İngiltere’nin Leeds kenti sakinlerini korkutunca polis ekipleri devreye girdi.

DAHA önce Facebook’ta organize edilen su savaşına katılan yüzlerce kişinin ödüllü bir bahçeyi mahvettiği Leeds’in Hyde Park bölgesinde yaşayanlar, Facebook’ta yine bir grubun 25 Mayıs Pazar günü aynı yerde yastık savaşı düzenlediğini öğrenince polise başvurdu. Polis, Facebook’ta bu işi organize eden kişiyi bularak iptal etmesini istedi. Bunun üzerine grup dün Facebook’tan silindi ancak içlerinden bazıları başka tarihler için yastık savaşı çağrısını sürdürüyor.

Nelson Mandela onuruna yapılmıştı

Geçtiğimiz günlerde bir grup, Facebook’tan yaptığı çağrılarla Leeds’te su savaşı düzenlemişti. Ellerinde su tabancaları ve su fışkırtan çeşitli aletlerle yüzlerce kişi birbirini ıslatarak eğlenirken, Leeds Belediye Sarayı’nın yanındaki ödül kazanmış bahçenin altını üstüne getirdiler. Nelson Mandela’nın onuruna yapılmış olan bahçe, 2004’teki Chelsea Çiçek Şovu’nda bronz madalya kazanmıştı. Mayısın ilk pazartesi ise West Yorkshire şehrindeki Millenium Meydanı Bahçesi’nde su balonlarını patlatan 350 kişi binlerce sterlin zarara yol açmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!