Videodaki jön butikçi Yüksel

Güncelleme Tarihi:

Videodaki jön butikçi Yüksel
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2008 00:00

Alman TV’sindeki Top Model yarışmasının gözde güzeli Gina-Lisa’nın olay yaratan porno videosundaki çoraplı erkeğin, Türk butikçi Yüksel D. olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bu görüntüler güzel mankeni yaktı...

HEIDI Klum’un sunduğu "Germany’s Next Topmodel" yarışmasının eski adaylarından Gina-Lisa Lohfink’in (21) erotik oyunlar sergilediği özel videoda görünen erkeğin kimliği Almanya’da merak konusu olmuştu. Seks bombası Brigitte Nielsen’e benzetilen Gina-Lisa, ayağı çoraplı çıplak bir erkekle sevişiyor, ikilinin arasında açık saçık konuşmalar geçiyordu. Şimdi Bild Gazetesi bu erkeğin Frankfurt’taki ünlü bir butiği işleten 38 yaşındaki Yüksel D. olduğunu ortaya çıkardı.

Gina-Lisa ile 2002’deki Fasching partisinde tanıştığını anlatan Yüksel D., "Işıltılı güzelliğiyle derhal dikkatimi çekti. Onu elde etmeyi orada aklıma koydum. Sonra beraber olmaya başladık. Berbat giyiniyordu. Ona giyim konusunda yardımcı oldum" dedi. Gina-Lisa ile seks videosunu, bilerek isteyerek çektiklerini söyleyen Yüksel D., "Aslında çok çekingen bir kızdı. Top model yarışmasına bile elinden tutup ben götürdüm. Sonra beni terk etti" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!