Utanmaz genç hapisten yıttı

Güncelleme Tarihi:

Utanmaz genç hapisten yıttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2009 05:40

Alkol eğlencesi sonrası savaş anıtına çişini yapan 19 yaşındaki genç hapse girmekten kamu cezası sayesinde kurtuldu.

Haberin Devamı

Savaş anıtına çişini yapan 19 yaşındaki genç hapse girmekten kurtuldu.

 

İngiltere, 3 hafta önce “Carnage UK” eğlencelerine katılan Philip Laing adlı öğrenci, Sheffield kentinde çıkartıldığı mahkemede 250 saat kamu cezasına çarptırıldı. Gece eğlencesi sonrası Sheffield kent merkezindeki bir savaş anıtına işerken resmi çekilen 19 yaşındaki spor teknolojileri öğrencisi, medya tarafından yerden yere vurulmuştu.

 

HAPİSTEN YIRTTI

İngiliz basını, hiçbir ücret almadan kamu hizmeti cezasına çarptırılan utanmaz gencin hapishaneye girmediği için şanslı olduğunu yazdı. Cezayı belirleyen yargıç Anthony Browne, gençlerin içki içme alışkanlıklarının düzeltilmesi gerektiğini belirtti.

 

Haberin Devamı

Browne, toplumsal ahlakı zedeleyici hareketinden dolayı verdiği cezanın ardından, bir gencin, kendi yaş civarı insanları temsil eden bir sembole çişini yapmasının utanç verici bir durum olduğunu ifade etti.

 

İÇKİ EĞLENCELERİ

İngiltere Carnage UK adlı şirket, üniversite öğrencilerinin katıldığı içki ağırlıklı organizasyonlar düzenliyor. Binlerce öğrencinin katıldığı organizasyonlarda birçok ahlak ve yasa dışı olay meydana gelirken, İngiliz basını haftalardan beri bu organizasyonları ele alan yazılar yazıyor.

Utanmaz genç hapisten yıttı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!