Ünlü işinsanının uçağı düştü! 2 ceset bulundu 4 kişi aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlü işinsanının uçağı düştü 2 ceset bulundu 4 kişi aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2022 07:00

McFit fitness zincirlerinin kurucusu Rainer Schaller ve ailesinin içinde bulunduğu küçük uçak Kosta Rika’ya yaklaşırken kayboldu. Denizde 2 ceset bulundu.

Haberin Devamı

McFIt fitness zincirlerinin kurucusu ünlü Alman işinsanı Rainer Schaller ve ailesinin de aralarında bulunduğu küçük bir uçak Meksika’dan Kosta Rika’ya uçuşunda düştü. Arama ekipleri, Kosta Rika açıklarında beş Alman yolcuyu taşıyan özel uçağın düşmesinin ardından iki ceset buldu.

İsviçreli pilotun kullandığı uçakta toplam 6 kişi olduğu kaydedildi. Güvenlik bakanlığı tarafından sunulan bir videoda, Limon Havaalanı’ndan yaklaşık 28 kilometre uzakta uçağın gövde parçaları, koltuklar ve birkaç bagaj parçası var. Eşyalar arasında birkaç sırt çantası ve seyahat çantası da yer alıyor. Yapılan açıklamada, uçağın Limon Havaalanı’na yaklaşık 25 mil uzakta 600 metre yükseklikte radardan kaybolduğu belirtildi.

KİMLİKLER AÇIKLANMADI

McFit operatörü RSG-Group GmbH’nin sözcüsü Jeanine Minaty yaptığı açıklamada, Rainer Schaller, eşi Christiane Schikorsky ve çocuklarının uçakta olduğunu doğruladı. Minaty, “Şu anda tüm bildiklerimiz bunlar” dedi. Almanya Dışişleri Bakanlığı, uçaktaki yolcuların kimlikleri hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Bir sözcü, Kosta Rika’daki diplomatik misyonun olayla ilgili olarak başkent San José’deki yetkililerle temas halinde olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!