Umudu yoktu ama onu sevenler vardı

Güncelleme Tarihi:

Umudu yoktu ama onu sevenler vardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 00:00

Berlin’de intihar eden DJ Erkan Atar’ın birkaç Alman arkadaşı olmasa cenazesi kimsesizler mezarlığına gömülecekti. Arkadaşları para toplayıp cenazeyi Atar’ın annesine ulaştırdı.

İSTANBUL’dan 3 ay önce Almanya’ya giden DJ Erkan Atar (30), 11 Mayıs’ta Berlin’deki bir galerinin birinci katından camı kırıp atlayarak yaşamına son verdi. Erkan Atar, geride annesini, 3-5 arkadaşı ile bir ay önce tanıştığı Alman kız arkadaşını bıraktı.

Parti düzenlediler

Otopsi sonrası Berlin’deki kimsesizler mezarlığına gömülmesine razı olmayan arkadaşları, cenazesini İstanbul’da yaşayan annesinin yanına nakletmek istedi. Cenaze nakil firması ile 1.525 Euro’ya anlaştılar. Erkan Atar için Kreuzberg esnafını dolaşıp yardım isteyen arkadaşları, yardım amaçlı düzenledikleri partilerle cenaze nakli için gerekli olan parayı topladılar. 200 Euro eksik kaldığı için Erkan’ı ancak dün THY uçağıyla cenaze namazı kılınmadan annesinin yanına İstanbul’a gönderdiler.

Berlin’de veda

DJ ERKAN Atar’ın 1 ay önce tanıştığı kız arkadaşı Julia da ölüm haberini alınca morga koştu. Arkadaşıyla vedalaşırken, ilk tanıştıkları gün üzerinde taşıdığı saç bandını takan Julia, “Onu hep güneşe uçmak isteyen İkarus’a benzettim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!