Tutsağı olduğu adamın mirasını istiyor

Güncelleme Tarihi:

Tutsağı olduğu adamın mirasını istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2006 00:00

Avusturya’da 10 yaşında kaçırılan Natascha Kampusch, kaçtığı gün intihar eden Wolfgang Priklopil’in kendisini 8 yıl kapattığı evini tazminat olarak istiyor.

Natascha, uzun süre tecrit edilmiş bir hayat yaşadıktan sonra dünyanın gerçeklerine yavaş yavaş adapte olmaya başladı. Psikiyatristler gözetiminde kendisini temsil eden avukatlarına, tren altına atlayarak ölen Priklopil’in onu yeraltındaki bir odasına 8 yıl kilitlediği evin ve diğer mal varlığının kendisine tazminat olarak verilmesi için mahkemeye başvurmaları talimatını verdi. Polis, Priklopil’in evinde gizli bölmeler olup olmadığını anlamak için yeni bir arama yaptı. Komşular ikisiyle ilgili bilgiler verdi. Komşular kızın kaçırılmış gibi görünmediğini söylerken Priklopil’in onları kızın eski Yugoslavyalı bir hizmetçi olduğuna inandırdığını bildirdiler.

Natascha’nın avukatı Dr. Günter Harrich, Priklopil’in evi ve mal varlığı üzerinde hak talep etmek için mahkemeye başvuracağını açıkladı. 44 yaşındaki Priklopil’in, üçte biri annesine ait olan evi, çalıştığı şirketin yüzde 24 hissesi ve iki otomobili bulunuyor. Dr. Harrich, "sanırım Priklopil’in annesi buna itiraz etmez. Nihayetinde bu, Natascha’nın çektiği acılara karşılık bir tazminat sayılır" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!