Türk yıldızı Mahir Ortadoğu sorununu bile çözebilir

Güncelleme Tarihi:

Türk yıldızı Mahir Ortadoğu sorununu bile çözebilir
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2001 00:00


Kasım CİNDEMİR / WASHINGTON
Haberin Devamı

Kanada'da yayınlanan ‘‘Edmonton Journal’’ gazetesi, internetin Türk yıldızı Mahir için, ‘‘George W.Bush kıt İngilizcesiyle başarılı olduysa Mahir neden olmasın. Bu adam bir müteşebbis. Ortadoğu sorununu bile çözebilir. Paranın uluslararası dilini de iyi anlıyor’’ diye yazdı.

Mahir ise gazeteye verdiği demeçte, bir lezbiyen kulübüne fahri üye olduğunu, peşindeki birçok şirketin kendi adını taşıyan ürünleri satmak istediğini, borsaya girmeyi düşündüğünü, yetim çocukları doyurmak ve onlara okul yaptırmak istediğini söyledi.

İNTERNET sitesiyle Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ve Forbes Dergisi'nin ‘‘dünyadaki en ünlü 100 kişi’’ listesinde yer alan Mahir Çağrı'nın tuhaf özellikleri arasına ‘‘lezbiyen kulübüne ilk fahri üye olmak’’ da katıldı.

Kanada'da yayınlanan ‘‘Edmonton Journal’’ gazetesinde Mahir Çağrı hakkında bir yazı ve söyleşi yer aldı. Söyleşide kendi hakkında yeni bilgiler veren ve yeni projelerinden bahseden Mahir, San Francisco'daki bir lezbiyen kulübüne ‘‘ilk fahri üye’’ olduğunu da açıkladı. Çağrı, bu konuda fazla ayrıntı vermedi ve ‘‘davet ettiler katıldım’’ diye konuştu.

Gazetede yer alan yazıda, Kanada Başbakanı Jean Chretien, Hayat Güzeldir filminin Oscar ödüllü İtalyan yönetmen ve oyuncusu Roberto Benigni ve George W. Bush'un kıt İngilizcelerine rağmen başarılı oldukları örnek gösterilerek tuhaf İngilizcesi'nin Mahir'in de başarılı olmasına engel oluşturmadığı kaydedildi. Çağrı'nın bir müteşebbis olduğu, çeşitli projeleri yaşama geçirdiği, yenilerinin de planlarını yaptığı ifade edilen yazıda, ‘‘Bu adam Arap-İsrail anlaşmazlığını bile çözer’’ denildi.

BELKİ NASDAQ'A GİRERİM

Birçok yerde fan kulüpleri bulunduğunu söyleyen Mahir Çağrı, gazeteye verdiği demeçte, dünyada milyonlarca taraftarı bulunduğunu kaydetti ve ‘‘Hepsi Mahir'i düşlüyor. Ben sade adam, Türk, Müslüman. Ama herkes bana aşık. Bütün dinlerden ve ülkelerden...’’ dedi. Çağrı, birçok şirketin kendisinin peşinde olduğunu da söyledi ve New York Borsası'nın teknoloji endeksi NASDAQ'a bile girebileceğini söyledi.

Mahir Çağrı, birçok şirketin adını taşıyan ürünleri satmak istediğini kaydetti. Çağrı, çok para arzulamadığını üçüncü dünyadaki aç çocuklara yardımcı olmayı istediğini söyledi. Mahir Çağrı, yetim çocuklar için bir okul yaptırmak istediğini de kaydetti.

Çağrı, ‘‘bütün insanları sevmeliyiz. Hayatı, çevreyi ve hayvanları sevmeliyiz. Afrika'da çocuklar açlıktan ölüyor. Ben ağlıyorum. Hayvanlara da yardım etmeliyiz’’ diye konuştu. Yazıda, ‘‘Mahir, paranın uluslararası dilini anlıyor’’ denildi.

Yeni projeleri

Çocuklar için bir Mahir çizgi film.

‘‘David Letterman Show’’ dahil bir Mahir turnesi.

Hayranları olan David Bowie ve Meg Ryan ile birlikte bir CD albümü.

Mahir otobiyografisi.

Bir dizi Mahir ürünü (yapay Mahir bıyığı konusunda ne yapacağını söylemedi).

Mahir seks oyuncakları ve masa tenisi takımları.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!