Trump: Biden devletin düşmanı

Güncelleme Tarihi:

Trump: Biden devletin düşmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 07:00

Eski ABD Başkanı Donald Trump, “başkanlık görevini bıraktıktan sonra gizli belgeleri teslim etmediği gerekçesiyle” Florida’daki Mar-a-Lago mâlikanesinin Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından aranmasından sonra ilk kez yaptığı mitingde, Başkan Joe Biden’ı “devlet düşmanı” diye tanımladı.

Haberin Devamı

Trump, Biden için, “O devletin düşmanı. Gerçeği bilmek istiyorsunuz. Devletin düşmanı o” ifadelerini kullandı. Kasımdaki Kongre ara seçimleri kampanyası için Pennsylvania’da binlerce destekçisine konuşan Trump, Biden’ı FBI’ı kendisine karşı ‘silah olarak’ kullanmakla suçladı.

DR. ÖZ DE KATILDI

Trump, evinde yapılan aramanın, ABD tarihindeki herhangi bir yönetimin yaptığı “gücün en şoke edici şekilde kötüye kullanılması” olduğunu da iddia etti. Trump’a kampanya etkinliğinde Dr. Mehmet Öz ve Senatör Doug Mastriano da eşlik etti. Donald Trump her iki ismi de destekliyor. Dr. Öz, ABD Senatosu’na girebilmek, Senatör Mastriano da Pennsylvania’nın yeni valisi olmak için yarışıyor. Her ikisinin de kısa süre söz aldığı mitingde Trump, iki saate yakın konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!