Timsah kaçmak için çırpındı

Güncelleme Tarihi:

Timsah kaçmak için çırpındı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 00:00

Yırtıcı timsahın en büyük talihsizliği 50 tane su aygırının arasına düşmesi oldu.

Haberin Devamı

İŞTE TİMSAHIN KAÇIP KURTULMAYA ÇALIŞTIĞI AN

Su aygırlarının ve timsahın doğal yaşam alanı Nil nehri. Nil nehrinde bir çok canlının korkup kaçtığı timsah bu defa su aygırı sürüsünün arasına düşünce, kendisi kurtulmak için kaçmaya çalıştı. Ancak kızgın su aygırları, timsaha bu şansı tanımadı.       

Bu kanlı hesaplaşmayı ise Çek fotoğrafçı Vaclav Silha ölümsüzleştirdi. Tanzanya'da Nil nehrinde doğa fotoğrafları çeken Silha, Serengeti ulusal parkında bu inanılmaz görütüleri yakaladı. Su aygırları, yavrularının tehdit altında olduğunu düşündüğünde çok saldırganlaşıyor.


DÃœNYADAN KISA KISA...

KADDAFÄ° 200 GÃœZEL KADINLA BULUÅžTU
Birleşmiş Milletler Dünya Gıda ve Tarım Örgütü'nün düzenlediği (FAO) dünya gıda güvenliği zirvesine katılan liderler arasında yer alan Libya lideri Muammer Kaddafi, ilginç bir şovla yine dikkatleri üzerine çekti. Libya'nın Roma Büyükelçiliği tarafından ücretle toplanan yaklaşık 200 hostesle dün gece bir araya gelen Kaddafi'nin, önce bir konuşma yaptığı, ardından da herkese Kur'an-ı Kerim ve Yeşil Kitap hediye ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

HAMÄ°LE KARISINI ZEHÄ°RLEMEK Ä°STEYEN DOKTORA HAPÄ°SÂ
Hamile sevgilisini zehirlemek isteyen Edward Erin adlı İngiliz doktor 6 yıl hapis cezasına mahkum edildi. İngiliz "Old Bailey" ağır ceza mahkemesinde bir süredir devam eden davanın bugün yapılan duruşmasıyla, 44 yaşındaki Erin'in, kendisiyle aynı hastanede sekreter olarak çalışan 33 yaşındaki Bella Prowse ile 2008 yılında ilişki yaşadığı ve Erin'in Prowse'u, hamile kaldığını öğrenince zehirlemek istediği ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!