Tecavüz edip boğdular

Güncelleme Tarihi:

Tecavüz edip boğdular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2009 00:00

Almanya’nın Paderborn kentinde pazartesi günü saat 14.00 sıralarında oynamak için evden çıkan 8 yaşındaki Kardelen Kıraç’ın kaçırılarak 60 kilometre uzakta bir gölün yanındaki ormanlık alanda katledildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KARDELEN ÖLÜ BULUNDU

Küçük kıza boğulup öldürülmeden önce tecavüz edildiği ortaya çıktı. Alman polisi şimdi katilin peşinde. Üç gün boyunca küçük kızı arayan polis, dün öğle saatlerinde küçük bir çocuğa ait olduğu belirtilen bir ceset buldu.

Daha sonra yapılan incelemede cesedin minik Kardelen’e ait olduğu anlaşıldı. Çamaşırların bulunması çocuğun tecavüz edilerek öldürüldüğü ihtimalini güçlendirmişti. Biricik kızlarının kaybolmasıyla dünyaları yıkılan ve sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Döndü ve Yaşar Kıraç çifti, bu acı haberi alınca güçlükle teskin edildi.

CENAZE TÜRKİYE'YE GELİYOR

Bir vahşete kurban giden 8 yaşındaki Türk kızı Kardelen Kıraç için Paderborn'daki camide cenaze namazı  kılındı.

Katılım çok fazla olduğu için namaza gelenler camiye ve avluya sığmadı. Cenaze namazının ardından küçük Kardelen'in cenazesi Türkiye'ye gönderilmek üzere  Düsseldorf havaalanına götürüldü.

Haberin Devamı

Paderborn Türk-İslam Cemaati tarafından yapılan açıklamada, cenazenin  Kıraç ailesinin memleketi olan Bingöl'e gönderileceği ve Kardelen'in orada toprağa verileceği belirtildi.

AİLELER ÇOCUKLARINI OKULA KENDİLERİ GÖTÜRÜYOR

Kardelen için Paderborn kentinde de mumlar yakıldı. Bu arada olaydan sonra ebeveynler çocuklarını okula kendileri getirip götürmeye başladı.

POLİS SİTEM ETTİ

Çocuğa ait fotoğrafın yer aldığı el ilanları bastırıp dağıtan polis, buna rağmen kaçırılmaya tanık olan hiç kimsenin bulunmamasını yadırgadığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!