Tanrı Vişnu ya da muz ağacıyla hülle yaptı mı

Güncelleme Tarihi:

Tanrı Vişnu ya da muz ağacıyla hülle yaptı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2007 00:00

Bollywood’un ünlü aktristi Aishwarya Rai (33) ile Abhishek Bachchan’ın (31) nişanlanma kararı Hindistan gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Astrolojik doğum haritasında kötü etkiler taşıyan Aishwarya Rai’nin olumsuzlukları bertaraf etmek için Tanrı Vişnu simgesi ya da muz ağacıyla sembolik bir evlilik yapması gerektiğine inanılıyor.

Hindistan’da önemli kararlar alınmadan önce halk genelde falcı ya da astrologa giderek geleceğini görmeye çalışıyor. Eski dünya güzellerinden olan Rai’nin ailesinin de Bollywood’un ünlü jönlerinden Bachchan ile evlenmeden önce astrologlara danıştıkları biliniyor. Aishwarya Rai’ye doğum haritasında Mars kötü bir konumda bulunduğu için ’manglik’ deniyor.

Toplumdaki yaygın inanca göre manglik olan bir kadınla evlenen erkeğin ömrü kısa oluyor. Ancak bu talihsizliği aşmanın da formülü yok değil. Kadının Tanrı Vişnu ya da muz ağacıyla hülle yapması halinde kötü talihin kader olmaktan çıkacağına inanılıyor. Aishwarya Rai’nin bu çareye başvurup vurmadığı ise henüz bilinmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!