Spermimi veririm ama kalbimi asla

Güncelleme Tarihi:

Spermimi veririm ama kalbimi asla
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2011 00:00

Evlilik teklifi âşık olduğu donör tarafından reddedilen dört aylık hamile Frances Benning’e de, çocuğunu tek başına doğurup büyütmekten başka çare kalmadı.

Haberin Devamı

DAHA önce üç kez evlenip, her seferinde eşi için, “Çocuğumun babası olamaz” diyerek boşanan bir kadın, çareyi bir donörden aldığı spermle çocuk yapmakta buldu.
Frances Benning adlı İngiliz kadın, bu tür ilişkiler kurulmasını sağlayan bir internet sitesinde Toby adlı bir donörle tanıştı ve ondan hamile kalmaya karar verdi. Bu karar, artık aşktan ümidini kesip çocuğunu anonim birisiyle yapmak isteyen 29 yaşındaki kadın için, ilginç bir sonuç doğurdu.
Toby’yle bir akşam yemeğinde buluşan Benning, kendi deyimiyle, “Koyu saçlı, mavi gözlü, geniş kaslı omuzları olan” bu kişiyi, internetteki fotoğrafından bile daha yakışıklı bulunca, ateş bacayı sardı.
Donör reddetti
 Önce bir süre direnmek istedi; ancak daha fazla dayanamayarak, aşkını ilân etti ve donörüne, “Seninle evlenmek istiyorum” dedi. Gelgelelim yüzünü ve kimliğini gizli tutmayı tercih eden donör Toby, kendisine aşık olan, potansiyel çocuğunun annesiyle evlenmeyi düşünmüyor.

Haberin Devamı

Spermimi veririm ama kalbimi asla

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!