Son dakika... Prens Philip bütün görevlerinden istifa etti!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Prens Philip bütün görevlerinden istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 09:49

İngiltere Kraliyet Sarayı Buckingham'da tüm yetkililer gece yarısı 3 sularında acil toplantıya çağrıldı. Acil durumun nedeninin ise Prens Philip'in Kraliyet ailesindeki bütün görevlerinden ayrılma kararı olduğu ortaya çıktı. Prens'in görevlerinden sonbahar itibarıyla ayrılacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

İngiltere Prensi Philip, tüm kamu görevlerinden ayrıldığı açıklandı. Birleşik Krallık'taki tüm Kraliyet yetkilileri dün sabah karşı saat 3.00 sularında Londra'da bulunan Buckhingham Sarayı'na acil toplantı için davet edilmişti.

Associated Press'in haberine göre tüm kıdemli personeller Buckingham Sarayı'nda acil toplantıya davet edildi. İngiliz medyasında spekülasyonlara sebep olan toplantının ardından konuşan yapan kraliyet kaynakları 'Endişe yaratacak bir durum yok' açıklaması yaptı.

KRALİÇE ELİZABETH GÖREVLERİNE DEVAM EDECEK

Prens Philip'in ya da Kraliçe Elizabeth'in hayatını kaybetmiş olabileceği iddiaları dolaşmaya başlamıştı. Buna karşın, 95 yaşındaki Prens Philip'in görevlerinden istifa ettiği ortaya çıktı. Yapılan açıklamaya göre 91 yaşındaki Kraliçe Elizabeth var olan görevlerini yürütmeye devam edecek.

Haberin Devamı

Reuters'ın haberine göre kaynaklar Kraliçe Elizabeth ve kocası Prens Philip'in sağlığı konusunda bir alarmın bulunmadığını bildirdi. Çıkan haberlerde Prens Philip'in yaşamını yitirmesi halinde saraydaki bayrakların indirilmesi gerektiği vurgulandı. Hâlihazırda saraydaki bayraklarin indirilmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Son dakika... Prens Philip bütün görevlerinden istifa etti

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre toplantıya Chamberlain Lordu'nun ve Kraliçe'nin özel sekreteri Sir Christopher Geidt'in aralarında bulunduğu çok sayıda yetkili katıldı. 

Son dönemlerde Kraliçe Elizabeth'in sağlığıyla ilgili endişeler bulunuyor. Noel döneminde Kraliçe ve Prens ağır bir grip atlatmışlardı. 

Son dakika... Prens Philip bütün görevlerinden istifa etti

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!