Şimdi de 2'inci Monica mı?

Güncelleme Tarihi:

Şimdi de 2inci Monica mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Monica Lewinsky ile yaşadığı ilişki yüzünden koltuğu sarsılan ABD Başkanı Bill Clinton'ın başka bir genç kadını Oval Ofisi'ndeki özel odasına götürürken güvenlik kameralarına yakalandığı ortaya çıktı. (yandaki resim)

İnternet'te dedikodu yazarlığı yapan Matt Drudge'ın ele geçirdiği bu görüntüler Fox Televizyonu ve İngiliz basınında da yayınlandı. Drudge'ın iddiasına göre bu görüntüler 1993 yılının Ağustos ayında kaydedildi. 10 dakika süren görüntülerde bir grup gençle koşuya çıktıktan sonra Beyaz Saray'a geri dönen Clinton görünüyor.

Grupta yer alan genç bir kadın Clinton'ın yüzündeki teri havluyla siliyor, grubun diğer üyelerinin Beyaz Saray'dan ayrılması üzerine ikili başbaşa kalıyor. Clinton daha sonra genç kadını, Monica ile oral seks yaptığı özel odaya açılan koridora götürüyor. Drudge'ın Beyaz Saray kaynaklarından topladığı istihbarata göre, bu kadın ‘Arkansas’taki Valilik Konutu'nun yakınlarında oturan eski bir aile dostu.'

BAŞKANIN KADERİ

Bu arad ABD Temsilciler Meclisi'nin önümüzdeki birkaç hafta içinde Clinton hakkında azil oylamasına gideceği ve Başkan'ın iyiden iyiye köşeye sıkışacağı söyleniyor. Halkın gözünden uzak kalmaya çalışan Başkan ise önceki gün kiliseye gitmedi. Başkan'ın azil işleminin ilk durağı olan Temsilciler Meclisi Hukuk Komitesi Başkanı Henry Hyde ‘Starr’ın raporu inceleniyor. Azil işleminin başlayacağı inancındayım, ancak komitedeki herkesin fikrini almam gerekiyor' dedi.

Bill kalsın ama cezalandırılsın

Amerikan halkının genel eğilimi bu. Cezanın ne olabileceği hakkında bir fikir birliği olmasa da, kamuoyunun anketlere yansıyan genel eğilimi şöyle :






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!