Silvio'nun kabinesi

Güncelleme Tarihi:

Silvionun kabinesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 00:00

İtalya Başbakanı Berlusconi, mart ayındaki bölgesel seçimlere de TV güzelleriyle girme kararı aldı. Üstelik Berlusconi bu kez daha rahat, çünkü artık eşinden ayrı.

Haberin Devamı

İTALYA Başbakanı Silvio Berlusconi, liderliğini yaptığı Halkın Özgürlüğü Partisi’ne başvurarak, 21-22 Mart’ta yapılacak bölgesel seçimlerde Aday Saptama Komitesi’nin her bölge için kendisine özel kontenjan ayırmasını istedi. La Repubblica Gazetesi’nin iddiasına göre Berlusconi, bu kontenjanı, “güzelliğinden başka hiçbir özelliği olmayan kadınlar” için kullanacak.
Berlusconi, geçtiğimiz mayıs ayındaki Avrupa Parlamentosu seçimlerinde de TV yıldızlarını aday göstermek istemiş, eşi Veronica Lario’nun tepkisi üzerine geri adım atmıştı. La Repubblica, Lario’nun boşanma davası açmasından sonra Berlusconi’nin “meydanı boş bulup eski alışkanlıklarına döndüğünü” yorumunu da yaptı.
Muhalif çizgisiyle tanınan gazete, Berlusconi’nin, bölgesel meclislere aday gösterilecek ünlülerden üçünü daha önce de AP için düşündüğünü hatırlattı. Diğer isimler ise Silvio’nun yeni gözdeleri...

Haberin Devamı

CHIARA SGARBOSSA

25 yaşında eski Veneto Bölgesi Güzellik Kraliçesi. AP seçimleri için de aday gösterilecekti. Berlusconi’nin Rete4 kanalında meteoroloji haberlerini sundu.

DANIELA MARTANI

Alitalia Havayolları hostesiyken İtalyan BBG’sine katıldı. Çabuk elenmeyince, ücretsiz izne çıktı ama sonunda işinden atıldı. Berlusconi onu TV’de görüp çok beğendiğini yakınlarına itiraf etti. İlk seçimde aday gösterildi.

SILVIA TRAVAINI

Meşhur güzellik yarışması Miss Muretto’dan çıkan kraliçelerden. 2007’de başbakana ait Villa Certosa’da görüntülenmişti. AP vekili adaylığı için Berlusconi’nin mülakatından geçmişti.

GRAZIANA CAPONE

Medyaya göre, İtalya’nın Angelina Jolie’si. Berlusconi’nin villasındaki partilerin müdavimlerinden. Berlusconi onu eşi Veronica’ya benzetti. O da Berlusconi’yi Hazreti İsa ile mukayese ederek üne kavuştu.

FRANCESCA PASCALE

Campania (Napoli) bölgesinde yerel bir televizyonun show girl’üydü.   Solcular muhalefetteyken, TV programında  “Silvio Seni Çok Özledik” kampanyası başlattı. Napoli Belediye Meclisi’ne girdi. Şimdi bölge meclisine aday gösterilecek. 24 yaşında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!