Şeytan sanıp toplu halde camdan atladılar

Güncelleme Tarihi:

Şeytan sanıp toplu halde camdan atladılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2010 00:00

Fransa’nın başkenti Paris yakınlarında, traji-komik bir toplu intihar girişimi vakası yaşandı. La Verrière adlı kentte, aynı aileden olduğu tahmin edilen 11 kişi, dün sabaha karşı ruh çağırmak istedi.

Saatler süren seansa kendini kaptıran şahıslar, bulundukları odaya, evin 30 yaşındaki Afrikalı reisinin çıplak vaziyette girmesiyle, şeytan geldi sandılar. Zavallı adamın tek amacı, ruh çağıranlar arasında bulunan bebeğine mama vermekti aslında. Ama ruh çağıranlar için tartışılacak bir durum yoktu, o, şeytandı ve bir şekilde ondan kurtulunmalıydı. Adam saldırıya uğradı ve kolundan aldığı bıçak darbesiyle yaralandı, ardından da evin dışına atıldı. Artık tek çaresi vardı, bir şekilde evin kapısını zorlayıp kırmak ve eve girip durumu kontrol altına almak. Ancak onun kapıyı kırmaya kalkmasıyla, kendisini şeytan sananlar iyice korktu ve kurtuluşu, evin camından atlamakta buldular.

Yedi yetişkin, bir bebek ve üç çocuğu da alarak ikinci kattaki dairenin penceresinden atladı. Bebek de dahil olmak üzere, 11 kişinin hiçbirisiyle ilgili can kaybı haberi yok. Ancak hepsi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Şeytan sanılan baba ve görgü tanığı olduğu belirtilen bir kişiyse, ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!