Sarko’nun kupa kızı

Güncelleme Tarihi:

Sarko’nun kupa kızı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2007 00:00

Fransa’nın gözde bekarı Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, anlaşılan yeni bir aşka yelken açtı.

Haberin Devamı

CARLA BRUNİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Cecilia Sarkozy’den iki ay önce boşandığı halde, alyansını daha geçen hafta çıkaran Nicolas Sarkozy, eski model yeni şarkıcı Carla Bruni ile Eurodisney’de bilgisi dahilinde çekilmiş fotoğraflarla Fransız basınına kapak oldu. Bruni, "evet birlikteyiz" derken Sarkozy cephesinden henüz yorum gelmedi.

Fransa bir süredir Sarkozy’nin adının karıştığı aşk dedikodularıyla çalkalanıyordu. Adalet Bakanı Rashida Dati ile samimi olduğu, sunucu Laurence Ferrari ile göründüğü, Fransız yelkenci Maud Fontenoy ile sık sık bir araya geldiği öne sürüldü. Ancak bu iddiaların hiçbiri doğrulanmadı. Derken Sarkozy (53), dün Carla Bruni (38) ile Paris’teki Eurodisney’de çekilmiş fotoğraflarıyla gazetelere manşet, dergilere kapak oldu.

MİKİ FARE GEÇİDİ

L’Express Dergisi’nin editörü Christophe Barbier, adı eskiden Mick Jagger, Eric Clapton ve Donald Trump ile anılmış olan Carla Bruni’nin kendisine ’romantik bir ilişkiyi’ doğruladığını söyledi. LCI televizyonuna konuşan Barbier, "Sanıyorum Cumhurbaşkanı bir süredir bu ilişkiyi kamuoyuna açıklamak istiyordu ya da her halükarda gizlemekten yana değildi. Şimdi beklemeli ve Cumhurbaşkanı’nın Carla Bruni’yi resmen nasıl takdim edeceğini görmeliyiz" dedi. Point de Vue Dergisi’nin editörü Colombe Pringle; "Sarkozy ve Bruni, ilişkilerinin bilinmesini istiyordu, aksi halde miki fare geçidini izlemek için EuroDisney’e gitmezlerdi" dedi.

Fransız basınına göre Sarkozy ile Carla Bruni, yıllar önce François Mitterrand’ı kamuoyuna sunan ünlü reklamcı Jacques Seguela’nın evinde verilen bir yemekte bir araya geldiler. Bir süredir birlikte olan çift, artık gizlenme gereği görmedi. Basının önüne çıkmak için de Paris’in turistik mekanlarından EuroDisney’i seçtiler. Çifti yaklaşık 10 gazeteci takip etti. Fransa devlet kanalı France 2 ve 3 ile özel kanallardan TF1 televizyonu ve sürekli haber kanalları LCI ile I-Tele’de de yayınlandı. Perşembe günü yayınlanacak Paris Match ve Closer’da da konuyla ilgili haberlerin çıkması bekleniyor.

Carla Bruni: Evet beraberiz

İki ay önce boşanmasına rağmen, alyansını geçen hafta çıkaran Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, eski model Carla Bruni ile Eurodisney’de çekilmiş fotoğraflarıyla dün Fransız basınına manşet oldu. "Kupa kızı" manasına da gelen "Cumhurbaşkanının kalbindeki kadın" başlığı dikkat çekiyordu. Sarko cephesinden henüz yorum yok ama, Carla Bruni "Evet birlikteyiz" dedi.

Carla güç simsarlarını seviyor

CARLA Bruni Tedeschi, İtalya’da sanayici ve müzisyen bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Lastik sanayiinde çalışan babası Alberto Bruni Tedeschi, aynı zamanda klasik müzik bestecisi ve tiyatro direktörüydü. Annesi Marysa Borini ise piyanist ve oyuncuydu.

Kızıl Tugaylar tehdidi yüzünden Carla henüz beş yaşındayken aile Fransa’ya göç etti. Carla İsviçre’de eğitimini tamamladı, Paris’te de sanat eğitimi aldı. Moda dünyasına ayak basan genç kadın dünyanın en çok kazanan modelleri arasında yer aldı. En çok da Dolce ve Gabbana defilelerinde boy gösterdi. Daha sonra pop müzik dünyasına ayak basan genç kadının adı, Mick Jagger, Eric Clapton gibi rock dünyasının güçlü isimleriyle anıldı. Amerikalı emlak kralı Donald Trum da girdi hayatına. Fransız felsefe profesörü Raphael Enthoven ile evliliğinden 6 yaşında bir oğlu bulunuyor. Carla, pazar günü 39’uncu yaşını kutlayacak.

Fransız basını ne dedi

Point de Vue: Carla Bruni: cumhurbaşkanının kupa kızı

Le Parisien:

Carla Bruni ve Sarkozy, açığa çıktılar.

Le Figaro:

Carla Bruni, cumhurbaşkanının arkadaşı

Liberation:

Çift, peri masalını Disneyland’a taşıdı

Plantu’nun kaleminden

Sarkozy-Bruni aşkına, Le Monde çizeri Plantu’nun yorumu. Şarkıcı Bruni’nin elindeki Sarko-gitar, "İtalyan antikalarla işim olmaz" diyor. Bruni cephesindeki kağıtta ise "Carla Bruni özel Disney" yazıyor. Çift, EuroDisney’de görüldüğü için bir miki fare resim çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!