Åžampiyonun katili belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Åžampiyonun katili belli oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 14, 2009 00:00

Brezilya’nın turistik bölgesindeki bir dairede ölü bulunan eski dünya boks şampiyonu Arturo Gatti’nin eşi cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Genç kadının kıskanç kocasından kurtulmak için cinayeti işlediği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

TATÄ°L cenneti Porto de Galinhas’taki bir dairede geçen cumartesi günü 30’lı yaÅŸlarında bir erkek cesedi bulundu. Kafasında ve boynunda yara izleri bulunan cesedin kısa bir süre sonra eski dünya boks ÅŸampiyonu Arturo Gatti’ye ait olduÄŸu belirlendi. Kanlar içinde bulunan ÅŸampiyon boksörün cesedinin yakınlarında bir çanta sapı tespit edildi. Polis boksörün boÄŸularak öldürülmüş olabileceÄŸini söyledi.Â

Giyimine karışıyormuş

Polis, ünlü boksörün cesedini ilk bulan kişi olan eşi Amanda Rodrigues’i (23) gözaltına aldı. Rodrigues, eşinin ölümüyle ilgisi olmadığını söylüyor. Ancak polis çiftin cuma akşamı kavga ettiğini, kavga sırasında alkollü boksörün eşini yaraladığını açıkladı. Amanda’nın, giyimine karışacak kadar kıskanç eşinden kurtulmak için cinayeti işlediği öne sürülüyor. İtalya’da doğan, Montreal’de büyüyen Gatti, boksu 2007’de bırakmıştı. Gatti’nin, dünya şampiyonlukları bulunuyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!