Saldırganın kimliği açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Saldırganın kimliği açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 11:54

İngiltere'nin Sutton Coldfield kentinde saldırıya uğrayan hamile kadının ve karnındaki bebeği yaralayan adamın kimliği açıklandı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin Sutton Coldfield kentinde bıçaklı saldırıya uğrayan ancak şans eseri bebeği ile birlikte hayatta kalmayı başaran hamile kadının isminin Natalie Queiroz olduğu açıklandı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin ise Queiroz'un sevgilisi ve bebeğinin babası 41 yaşındaki şirket direktörü Babur Karamat Raja olduğu açıklandı.

Saldırı sırasında sevgilisi ve doğmamış bebeğinin yanı sıra Queiroz'u kurtarmak için olaya müdehale eden beş vatandaştan ikisini de yaralayan Raja'nın tutuklandığı açıklandı.

Saldırganın kimliği açıklandı

Polis yetkilileri Raja'nın Birmingham Sulh Ceza mahkemesinde cinayete teşebbüs, bıçak taşıma, bir fetüsü yok etmeye çalışma ve saldırı suçları ile yargılanacağını açıkladı.

Raja'nın arkadaşları "baba olacağı için çok heyecanlı olduğunu" ve bu saldırıyı neden gerçekleştirdiğini kesinlikle anlayamadıklarını söyledi.

Saldırganın kimliği açıklandı


Saldırıda karnından ve kolundan defalarca bıçaklanan Natalie Queiroz, kaldırıldığı Queen Elizabeth Hastanesi'nde sezaryenle sağlıklı bir kız Bebek dünyaya getirmişti.

Hastane yetkilileri hem Queiroz hem de bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!