Rusya'nın 11 Eylül'ü kesinleşti

Güncelleme Tarihi:

Rusyanın 11 Eylülü kesinleşti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2004 11:33

Rusya'da salı gecesi Rostov bölgesinde düşen uçak enkazında patlayıcı parçalarına rastlandı.

Haberin Devamı

İtar-Tass ajansına açıklama yapan bir FSB yetkilisi, Rostov'daki enkaz bölgesinde patlayıcı madde parçalarına rastlandığını, bunun da terörist saldırı olasılığını güçlendirdiğini açıkladı.

Rusya'da salı gecesi Moskova'dan Soçi ve Volgograd'a giden 2 yolcu uçağının radar bağlantıları kesilmiş ve daha sonra uçakların düştüğü anlaşılmıştı.

FSB tarafından dün yapılan açıklamada, ilk incelemelerde uçakların terörist eylem nedeniyle düşürüldüğüne dair bir ipucu bulunmadığı açıklanmıştı.

Rus Kommersant gazetesinde bugün yer alan haberde, düşen her 2 yolcu uçağında birer Çeçen kadının bulunduğu ve her 2 kadının da uçağın kuyruk bölümünde oturduğu kaydedildi.

Haberde, 2 kadının da uçak listesinde pasaport kayıtlarının bulunmadığı ve cesetlerine şu ana kadar kimsenin sahip çıkmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Tula bölgesinde düşen uçağın kaçırılma, Rostov bölgesinde düşen uçağın da yardım sinyali gönderdiği ifade edilen haberde, ilk incelemelerin uçakta patlamaların meydana geldiği ve patlamaların da bu kadınların oturduğu arka taraftaki bölümde olduğunu gösterdiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!