Reina saldırısı kurbanı Leanne Nasser son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Reina saldırısı kurbanı Leanne Nasser son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 16:18

Yılbaşını geçirmek için İstanbul'a tatile gelen ve Reina'daki terör saldırısında hayatını kaybeden İsrail vatandaşı Leanne Nasser, memleketi Tira'da cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haberin Devamı

Reina saldırısında hayatını kaybeden İsrail vatandaşı 18 yaşındaki Leanne Nasser toprağa verildi.

Nasser'in ilk kez İsrail dışında bir ülkeye çıktığı ortaya çıktı. Yeni yılı kutlamak için üç arkadaşıyla birlikte Türkiye'ye tatile gelen Nasser, Reina'ya gitmeden önce çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Genç kızın son fotoğrafı da bu oldu... 

Olayın ardından Nasser'in babası Türkiye'ye gelerek cenazeyi teşhis etti. Nasser'in cenazesi bugün İsrail'in Tira kentinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Nasser'in akrabaları ve arkadaşları akın etti.

CNN'nin haberine göre Nasser'in halası Layal Masarveh yeğeninin İstanbul'a gitmesi için kardeşini kendisinin ikna ettiğini anlattı. Masarveh , "Kendimi asla affetmeyeceğim. Keşke onu savunmak için orada olsaydım, keşke onun hayatını kurtarabilmek için bir şey yapabilseydim. Keşke benim ruhumu alıp, ona verseler. Onu öldürdüklerine hala inanamıyorum" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!