Rammstein’a cinsel taciz suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Rammstein’a cinsel taciz suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2023 07:00

Dünyaca ünlü Alman rock grubu Ramsstein’ın uzun bir aradan sonra Litvanya’dan başlayan Avrupa turu, cinsel taciz iddiasının gölgesinde kaldı. Litvanya’nın Vilnius kentinde verilen ilk konser sonrası grubun vokalisti Till Lindemann’a yönelik cinsel taciz suçlaması yapıldı.

Haberin Devamı

 

Konseri izlemek için Litvanya’ya giden İrlandalı Shelby Lynn, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarında konser öncesi partiye seçilenler arasında yer aldığını ve buraya gittiğinde grubun vokalisti Till Lindemann ile buluşturulduğunu söyledi. Burada grubun vokalisti Lindemann’ın kendisiyle beraber olmayı teklifini reddedince sinirlendiğini öne süren kadın, partide iki kadeh içki içtiğini ancak kendisine uyuşturucu verilmiş olabileceğinden şüphelendiğini belirtti.

MORLUKLARI PAYLAŞTI

Daha sonrasını hatırlamadığını belirten Lynn, uyandığında kustuğunu söyledi. Otel odasına polisi çağıran Lynn, burada suç duyurusunda bulundu. Yapılan uyuşturucu testinin negatif çıktığı ancak liquid ecstasy gibi uyuşturucuların, birkaç saat içinde etkisini kaybettiği için yapılan kan testinde tespit edilemediği belirtildi. İrlanda’ya döndükten sonra suç duyurusunda bulunan Lynn, vücudundaki morlukların fotoğraflarını da Twitter hesabından paylaştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!