Rahibeye tecavüz eden papaz skandalı

Güncelleme Tarihi:

Rahibeye tecavüz eden papaz skandalı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Papa 16’ncı Benedikt, yayınladığı ilk dini belgesinde cinselliğin tehlikelerine dikkat çekerken, bir İtalyan papazın üçüncü bir şahıstan aldığı 200 dolar karşılığında bir rahibeye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanması ülkede skandal yarattı.

Luana Borgia adlı porno yıldızıyla dostluğu ve futbol fanatiği olmasıyla ünlü Fransisken papazı Fedele Bisceglia’nın (68) adı açıklanmayan rahibeye tecavüzün yanı sıra çok sayıda kadına tacizde bulunduğu ileri sürülüyor. İtalyan gazetelerinin birinci sayfalarını ayırdığı olayın kahramanı olan Peder Bisceglia’yı suçlayan rahibe, "Beni bileklerimden karyolaya bağlayıp tecavüz etti, birileri de filmimizi çekti" diyor ve pederin kendisiyle ilişki kurmak için bir başkasından 200 dolar para aldığını iddia ediyor.

TELEFON SEKSİ DE VAR

Peder Bisceglia ise suçlamaları kesinlikle reddediyor ve "Aynı İsa gibi ben de zulüm görüyorum" diyor. Bir imarethanenin başında bulunan pederin ayrıca kadınlarla telefon seksi yaptığı da iddia ediliyor. Pederin avukatı, bunların kayıtlarını ele geçirip yayınlayan Corriere della Sera gazetesini "müstehcen" yayın yapmakla suçladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!