Parçaladı, tuvalete atıp sifonu çekti

Güncelleme Tarihi:

Parçaladı, tuvalete atıp sifonu çekti
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tayland geçtiğimiz günlerde ülke tarihinin en vahşi cinayetlerinden birine sahne oldu. Bir tıp öğrencisi kız arkadaşını lime lime edip, parçalarını tuvalete attı, üzerine de sifonu çekti. 23 yaşındaki öğrenci suçunu itiraf ederken, apartmanın foseptik çukurunda bulunan vücut parçalarının gerçekten de genç kıza ait olup olmadığını belirlemek üzere DNA testi yapılacak.

Serm Sakhonrat adlı katil zanlısı polise verdiği ilk ifadede genç kızı otomobilinde öldürdükten sonra parçalarını bir otelin tuvaletine attığını öne sürmüştü. Ancak tüm aramaların sonuç vermemesi ve sıkı bir sorgulanmanın adından tıp öğrencisi ifadesini değiştirdi. Sakhonrat'ın son ifadesine göre korkunç olay öğrencinin Bangkok'taki apartman dairesinde yaşandı.

Genç adam, vurarak öldürdüğü sevgilisini parçalara ayırdıktan sonra evinin tuvaletine attığını itiraf etti. Önceki gün apartmanın foseptik çukuruna açan yetkililer, insan parçaları, kan ve saç buldular. Ancak parçaların gerçekten genç kıza ait olup olmadığının belirlenmesi için DNA testi yapılması gerekiyor.

Polis olayın önceden planlanmış ve soğukkanlılıkla işlenmiş bir cinayet olduğu görüşünde. Bangkong Emniyet Müdür Yardımcısı Tuğgeneral Luan Panrosthip, ‘Sanık masum değil. Cinayeti işlerken yaptığının farkındaydı ve delilleri nasıl yok edeceğini gayet iyi biliyor. Ancak ruhi sorunlarının olmadığından emin olmamız için psikolojik test yaptırmamız gerekiyor’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!